enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
29°C
Denizli
29°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
31°C

Yıldırım Avcı’nın vefatı Çal’ı üzdü

Doğru Yol Partisi’nin kurucu üyelerinden ve eski genel başkanı Yıldırım Avcı’nın ölümü memleketi Denizli’nin Çal ilçesinde üzüntüyle karşılandı. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Değerli bir büyüğümüzü kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Türk siyasetinin ve Çallılar’ın başı sağolsun” dedi.

Yıldırım Avcı’nın vefatı Çal’ı üzdü
11.09.2019
A+
A-

İzmir’de bir süredir tedavi gören Yıldırım Avcı dün hayatını kaybetti. Cenazesi ise, yarın (Perşembe) ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İzmir’de toprağa verilecek.

Yıldırım Avcı, Süleyman Demirel’in emanetçisi olarak da tanınıyordu. 1927 yılında Çal’da dünyaya gelen Yıldırım Avcı’nın ölümü memleketi Çal’da da da üzüntü yarattı. Avcı’nın beyefendi kişiliği, dürüst siyasi duruşu ile yörede çok sevildiğini söyleyen Akcan, “Çal’ın yetiştirdiği değerli bir büyüğümüzü kaybettik. Yıldırım Avcı’nın Türk siyasetine ve demokrasisine önemli katkıları olmuştur. Merhuma Allah’tan rahmet diliyorum. Sevenlerinin, ailesinin ve DYP ailesinin başı sağ olsun” dedi.

AVCI’NIN HEYKELCİĞİ DİKİLECEK

Başkan Fethi Akcan, ilçe merkezindeki Atatürk Parkı’na, Çal’ın yetiştirdiği önemli isimlerin heykelciklerinin kısa süre sonra dikileceğini, bunlardan birinin de Yıldırım Avcı’nın heykelciği olduğunu sözlerine ekledi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.