enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1346
EURO
38,0381
ALTIN
2.881,90
BIST
10.073,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C
Cumartesi Açık
35°C

CHP Pamukkale ilçe başkanı adayı Alkan, gençlerle yürüyecek

CHP’de olağan kurultay süreci öncesi, il ve ilçe başkanlığı seçimleri öncesi büyük heyecan yaşanıyor. CHP’de önceki dönem il sekreteri Hasan Alkan, yeni dönemde Pamukkale ilçe başkanlığına aday. Alkan, önümüzdeki günlerde açıklanması beklenen seçim takvimi öncesi,”Heyecanımız yüksek. Türkiye ve Denizli için güzel şeyler yapmak için yola çıkıyoruz. Gençlerimizle birlikte çalışma yürütmemiz ve tabanımızda örgütlerimizi tamamı ile ayaklandırmak zorundayız.”dedi.

CHP Pamukkale ilçe başkanı adayı Alkan, gençlerle yürüyecek
24.09.2019
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi’nde(CHP) nefesler tutuldu. Olağan kurultay süreci öncesi, il ve ilçe başkanlığı seçimleri içinde geri sayım sürüyor. Seçim takviminin açıklanmasının ardından başlayacak resmi süreç öncesi CHP’de önceki dönem il sekreteri Hasan Alkan, yeni dönemde Pamukkale ilçe başkanlığına adayı Hasan Alkan Denizli Deda Haber’e açıklamalarda bulundu.

Eylül ayında açıklanması beklenen seçim takvimi öncesi ‘Heyecanının yüksek’ olduğunu kaydeden Alkan açıklamalarına,”’Heyecanımız yüksek. Türkiye ve Denizli için güzel şeyler yapmak için yola çıkıyoruz. Yerel seçimlerin ardından Türkiye’de zaten güzel şeyler yapıyoruz”diyerek başladı.

”TEMENNİM ADAY SAYISININ FAZLA OLMASIDIR”

CHP Pamukkale İlçe Başkanı adayı Hasan Alkan, kendisi ve rakip adaylar için nasıl bir süreç beklediğini anlattı. Alkan,”Henüz seçim takvimi açıklanmadı ama benimle beraber 2-3 arkadaşımızın adaylık için çalışmaları var. Tabi ki bu seçim takvimi açıklandıktan sonra netleşecektir. Burada benim temennim aday sayısının fazla olmasıdır. Çünkü bu bizim zenginliğimizi gösterir. Adaylık konusunda çekilebilen olabilir, devam eden olur, sayı artabilir bunu süreç gösterecek”dedi.

ALKAN’IN HEDEFİ GENÇLERİ PARTİYE KAZANDIRMAK

Yeni dönemde gençliğin daha ön planda olacağı bir yönetim anlayışı istediğini kaydeden Alkan,”Pamukkale ilçemizde, Pamukkale Üniversitesi gibi bir değerimiz var. Bu anlamda gençlerimizle birlikte çalışma yürütmemiz ve tabanımızda örgütlerimizi tamamı ile ayaklandırmak zorundayız. Çünkü ileri dönemde milletvekiliği ve yerel seçimlerde başarılı olmak istiyorsak bu harekete şimdiden başlamalıyız. Kongrede görev bana ya da başka bir arkadaşa verilir. Bu anlayışı tabana yaymak zorundayız. Biz gençlerimizi partimize kazandırmak için gençlik kollarımıza projelerimizi anlatacağız ve genç üye sayımızı arttırmayı düşünüyoruz. Bunun yanı sıra turizm ve tarım alanında iyi projelerle kongreye gidilmesi gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

TEK ADAYLIK SÖYLENTİDEN İBARET

Hasan Alkan, kulislerde dolaşan ‘CHP, tek aday sistemi ile seçime gidecek’ iddiaları hakkında konuştu. Alkan,”Tek adaylık konusu söylentiden ibaret. Malumunuz böyle haberler kısa sürede yayılabiliyor. Ben şuna inanıyorum, bizim adaylık zengiliğimiz demokrasi ile geliyor. Şahsen kongrelerimizin şölen havasında geçmesini istiyorum. Bunun için adaylarımızın çıkması gerekiyor. Bu anlamda tek adaylık mevzusunu kabul etmiyorum. Çünkü, artık kongrelerimizde sevgi, saygı hakim. Kavga dönemleri bitti. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni siyaset anlayışı olarak Denizli’de belirttiği anlayış da tam olarak sevgi, saygının, omuz omuza birlikte siyaset yapmamız gerektiğini mesajı var”şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.