enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1498
EURO
37,9763
ALTIN
2.883,13
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

Büyükşehir’den gerçeği aratmayan tatbikat

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, yangın konusunda bilgi ve birikimlerinin artması ile herhangi bir afet karşısında hazır olunması için gerçeği aratmayan bir tatbikat gerçekleştirdi.

Büyükşehir’den gerçeği aratmayan tatbikat
A+
A-

Denizli Büyük Şehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve 112 acil sağlık ekiplerinin katılımı ile gerçeği aratmayan bir tatbikat gerçekleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından koordinasyonu sağlanan acil durum tatbikatına, Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlıkları personeli ile Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YKOB) çalışanları katıldı. Tatbikat kapsamında tüm personele temel afet bilinci, hafif arama kurtarma ve acil durumlarda yaralı taşıma usulleri, bina tahliyesi, başlangıç yangınlarda müdahale eğitimi konularında eğitim verildi. Tatbikat senaryosunda, terminal yanındaki Büyükşehir Belediyesi ve DESKİ Genel Müdürlüğünün kullanımındaki 11 katlı binanın 3. katında elektrik panosunda yangın başlaması konu edildi.

Yaralılar tahliye edildi

Tatbikat yangın alarmının devreye girmesiyle birlikte başladı. Acil durum müdahale ekipleri olay yerine ulaşana kadar hafif yaralılara Büyükşehir Belediyesi DESKİ kurtarma ekipleri müdahale etti. Denizli Büyükşehir İtfaiyesi ekipleri ise binada mahsur kalan 5 yaralının 3, 4, 6, 9 ve 10. katlarda olduklarını tespit ederek kurtarma operasyonu gerçekleştirdi. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, başarılı bir şekilde kurtarılan yaralılar sağlık ekiplerine teslim edildi. Tahliye sonrası ise personele İtfaiye Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından başlangıç yangınlarına müdahale eğitimi verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.