enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1303
EURO
37,9993
ALTIN
2.883,45
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk’ten, Başkan Zolan’a teşekkür

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, MHP’nin kurucusu ve ilk genel başkanı merhum Alparslan Türkeş’in adının Denizli’de bir bulvara verilerek ölümsüzleştirilmesini gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk’ten, Başkan Zolan’a teşekkür
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Büyükşehir Meclisi’ne verdiği önergeyle Albayrak Meydanı’ndan Üçler Bulvarı’na bağlanan güzergaha, Türk siyasetinin unutulmaz isimlerinden MHP’nin kurucusu ve ilk genel başkanı merhum Alparslan Türkeş’in adının verilmesi büyük bir sevinçle karşılandı. MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, yaptığı yazılı açıklamada, yerel seçimler öncesi Türk dünyasının efsane Başbuğ’unun lideri merhum Alpaslan Türkeş’in isminin Denizli’de ölümsüzleşmesi fikrini Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ilettiklerini anlatarak, “Sağolsun, kendileri seçim öncesi böyle bir büyük liderin ismi polemik konusu olacağından seçimden sonra ele alacağını söylemişti. Biz de uygun bulduk ve seçimlerde bunu ne konuştuk ne de dillendirdik. Geçen süreçte bu konu Sayın Başkanımızın önderliğinde neticelenmiş oldu” dedi.

“Osman Zolan Başkanımızın sonuna kadar yanındayız”

Birtürk, sözlerine şöyle devam etti: “Bu konunun Meclis’e gelmesinde ve kararın oy birliği ile geçmesinde emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan kardeşimize çok teşekkür ederiz. Allah hepsinden razı olsun. Seçimlerde olduğu gibi bundan sonra da Cumhur İttifakı olarak Osman Zolan Başkanımızın sonuna kadar yanındayız. Başarılarının devamını dileriz. Saygılarımızla.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.