enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1506
EURO
37,9565
ALTIN
2.884,94
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

6 Maddede Terazi Burcu

-Sen terazi burcu musun? Ayy kararsııızzz!

Bilinen tek şeyin bundan ibaret olması sizin suçunuz değil.İnternet kirli bilgiler deryası şimdi doğruya doğru. Fakat onlar da iyi insanlar.Biraz tanısanız çok seversiniz. Size yardımcı olmak için Terazi burcu insanını 6 basit adımda anlattık.

6 Maddede Terazi Burcu
09.10.2018
A+
A-

1)KARARSIZ

Tamam mimlenme sebebi olan kelimeyle başlayalım. Kararsızlık, neden Terazi burcuna yapışmış bir vasıftır ve bu iki kelimeden birini duyan insanlar diğer kelimeyi de otomatikman yanına yapıştırıverir? Şöyle ki, o koşullardaki en güzel ve en uygun olanını ister de ondan. Bir terazi kadını iki elbise arasında kalıyorsa bunun sebebi karar verememiş olması gibi basit değildir. Kendisini o iki elbiseyi giymiş olarak hayal eden bir terazi kadını, altına ne çeşit ayakkabılar giyeceğine karar veriyordur.Çeşit uyduysa renklerine kafa yoruyordur. Sizin kararsızlık olarak nitelendirdiğiniz konu çok yukarıda kalıyor.Terazi kadını bayağı derinde.

2)ADALET OLMADAN ASLA!

Burç sembolünün anlamını birebir taşır bir Terazi. Asla ve asla adaletinden, eşit tutumundan taviz vermez. Hoşa gitmeyen, doğru bulunmayan bir konu varsa ortada, o mutlaka ses çıkarır. Hiçbir şey yapamasa bunu hissettirir. En basit konuda bile, terazi adaletini koca bir kaya parçası gibi odanın orta yerinde hissedebilirsiniz. Öyle ki, tek dilim pasta varsa 10 kişiye eşit bölüştürebilir. Çünkü içi rahat etmez.

3)FARKLI BAKAR

Güzeli ve estetiği hayatının merkezine yerleştirir Terazi burcu. Karşısına gelen en ufak ana bile değer katmayı iyi bilir. Sizin bitirdiğiniz işe küçücük bir dokunuşla kocaman değişimler yapar. Herkesin aynı gördüğü şeye saniyeler içinde başka anlamlar yükler. Şaşırabilirsiniz. Fakat gün geçtikçe alışırsınız.

4)SANATÇI RUH

Sadece konuşmakla, yürümekle, çalışmakla geçen bir hayat, yaşanan bir hayat değildir onun gözünde. Hayat resimse boyalar gerekir, tiyatroysa dekor, danssa müzik gerekir, ritim, kostüm, sahne gerekir. Yaşadığı hayatı tek rolle geçiştirip, renksiz tüketmeyi sevmez. Kendine ayırdığı değerli vakitlerde  başka rollere bürünüverir. Onları kimi zaman dansçı, kimi zaman tiyatrocu görürsünüz. Alkışları bol olsun!

5)SAKİN

Tavırlarında acelecilik göremezsiniz Terazinin. Her gün yaptığı iş de olsa sanki ilk kez yapıyormuşçasına özenlidir. Geçiştirmeyi, savuşturmayı sevmez. Hele huzursuzluğa hiç gelemez. Her daim sakin ve net tavırlarıyla nerede görseniz tanırsınız.

6)HER ŞEYİYLE VENÜS

Terazi burcunun yönetimini elinde tutan Venüs, adeta ona bütün iyi özelliklerini aktarmıştır. Aşk, Güzellik, Estetik ve daha birçoğu. Venüs’ün aynası olan bu burç toplumun “değişiklik” açığını kapatmaktadır bizce. Onları sevin , koruyun kollayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.