enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4912
EURO
34,9174
ALTIN
2.437,15
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Acıpayam’da TOKİ binaları kura çekimi ile depremzedelere verildi!

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen ve yıkıma neden olan deprem sonrası afetzedeler için yaptırılan 130 konutun kura çekimi yapıldı. Kurada çıkan hak sahiplerinin yaklaşık 2 ay sonra konutlarına geçebilecekleri öğrenildi.

Acıpayam’da TOKİ binaları kura çekimi ile depremzedelere verildi!
16.03.2020
A+
A-

Acıpayam ilçesinde 2019 yılı Mart ayında yaşanan deprem felaketinde evlerini kaybeden vatandaşlara TOKİ tarafından yapılan konutlar kura çekiliş töreni Vali Hasan Karahan’ın katılımı ile yapıldı.

Törene ayrıca Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ali Etiz, belediye başkanları ile vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan Vali Karahan, afetzedelerin 1-2 ay içinde evlerine taşınma imkanı bulacaklarını ifade etti.

“Şartları ve fiyatları çok uygun, uzun vadeli 700-800 TL aylık ödemeler olacak”

Afetzedeler için yeterli kontenjanın olduğunu da sözlerine ekleyen Vali Karahan şunları söyledi:“130 hak sahibi ile kura çekimi gerçekleştirdik. Ama daha evini yapana yardım kapsamında olan vatandaşlarımız da var. Onlara da diyoruz ki eğer fikir değiştirirseniz sizler için de yeterli kontenjan ayırdık, sizler için de TOKİ’deki konutlarımızdan yeterince yer ayrıldı. Şartları ve fiyatları çok uygun. Uzun vadeli 700-800 TL aylık ödeme ile. Sabit ödeme şeklinde olacağı için de çok avantajlı. Özellikle hala kararsız olan vatandaşlarımıza sizlerin aracılığı ile duyuruyoruz. Tekrar hayırlı olsun. Allah kötü günler göstermesin. 2020 biraz zahmetli başladı. İnşallah sonu hayırlı olur” dedi.

Konuşmaların ardından TOKİ kura çekilişi gerçekleştirildi. Daha sonra Vali Karahan ve diğer protokol üyeleri TOKİ Konutlarını gezerek incelemelerde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.