enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
29°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Ailenin 3 ay önce evi yanmıştı.. Belediye ve hayırseverler seferber oldu

Denizli’de yaklaşık 3 ay önce alev alev yanan evi küle dönen aile için seferber olan belediye ve hayırseverler, gelen yardımlarla evi yeniden inşa ediyor.

Ailenin 3 ay önce evi yanmıştı.. Belediye ve hayırseverler seferber oldu
03.09.2022
A+
A-

Bir aileyi evsiz bırakan yangın, Pamukkale ilçesine bağlı Kayıhan Mahallesi’nde 9 Haziran 2022 tarihinde yaşandı. Bir binanın çatı katındaki Mesut Altılı’ya ait evde bir anda başlayan yangın sonrası alevler kısa sürede her yeri kapladı. Canını alevlerden zor kurtaran Altalı’nın evi, küle dönerek kullanılamaz hale geldi. Aradan geçen 3 ay boyunca akrabalarında yaşayan ve zor günler geçiren Altalı için Pamukkale Belediyesi ekipleri, hayırseverler çalışma başlattı.

Belediye ekipleri ve hayırseverler, gelen yardımlarla birlikte gönüllü olarak evi yeniden inşa ediyor. Tamamen küle dönen evinde başlatılan tadilat çalışmalarıyla için belediye ve hayırseverlere teşekkür eden Mesut Altılı, gelecek yeni desteklerle birlikte kızıyla beraber yeni yuvasına kavuşmanın hayalini kuruyor.

Kendilerine yardım elini uzatan herkese teşekkür eden Mesut Altılı ise “Kuşlara yem vermek için geldim, terasta oturduğumda dumanı fark ettim. Sular kesildiği için banyoda 3 kova suyum vardı. Onla yangını söndürmeye çalıştım ve onlar da yeterli olmadı. Alevler çoğaldı ve yetişemedim. İçerde kimse yoktu, zehirlendim bende ve ilk işim komşulara seslenmek oldu. Yangından sonara da kızım akrabalarının yanında kalmak zorunda kaldı. Arada bir bende yanan evimde kalıyorum. Şimdi yanan evimi belediye ekipleri ve hayırseverler yapmaya başladı. Eksiklerimiz var ve desteklerle inşallah daha kısa sürede evime kavuşmak istiyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.