enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

AK Parti’nin Denizli’de 7 kişilik Milletvekilliği listesine yazılacak isimler kimler? Gazeteci Ahmet Deda açıkladı!

Egeyön TV Haber Koordinatörü Gazeteci Ahmet Deda, 2023 Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili Pamukkale TV’de Gündeme Dair programınada değerlendirmelerde bulundu. Gazeteci Deda, AK Parti Denizli kulislerinde milletvekili listesine yazılması beklenen ilk 5 ismi açıkladı.

AK Parti’nin Denizli’de 7 kişilik Milletvekilliği listesine yazılacak isimler kimler? Gazeteci Ahmet Deda açıkladı!
A+
A-

Egeyön TV Haber koordinatörü Ahmet Deda, Pamukkale TV’de siyaset gündemini değerlendirdi. Denizli siyasetinde kulislerde konuşulan isimler hakkında konuşan Deda, seçim sürecinde partilerin son durumu hakkında konuştu.

AK PARTİ DENİZLİ’DE LİSTEYE YAZILACAK İSİMLERİN İSTİHBARATINI AÇIKLADI

Gazeteci Deda, AK Parti Denizli’de 7 kişilik milletvekili listesine yazılacak olan 5 isim ile ilgili kulis bilgilerini açıkladı. Deda, programda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

Bu dönemde hem AK Parti’nin em de MHP’nin listelerinde Denizli’de yepyeni isimler olacak. Buraya gelmeden önce aldığım istihbarat bilgilerine göre ilk 5’te Ekrem Başer, Mehmet Karabay, Halil Pekdemir, Birtan Şahan ve Bekir Çakır gibi isimler var. Bir tane kadın isim var. O ismi alamadım ama ilk 7’de böyle yepyeni bir liste sunulacak.’ ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANININ DENİZLİ STRATEJİSİ NE?

Gazeteci Ahmet Deda, Cumhurbaşaknı Erdoğan ve Ggenel merkezin Denizli stratejisi hakkında da yorumlarda bulundu. Deda, Cumhurbaşkanının bu konuda Denizli’deki stratejisi ne? Şahin Tin gibi MAKSİAD’da önemli katkılarda bulunmuş, fabrika kuranlara, Denizli sanayicilerine çok iyi hizmet etmiş. Cumhurbaşkanı için bunlar önemli ama çok da önemli değil. Çünkü kendisi kendi derdinde. Denizli’de partisi birinci olacak? Onun derdinde. Şu anda önde çıkması biraz zor. Şimdiye kadar hep çıkmıştı ama bu seçim zor görünüyor’ ifadelerini kullandı.

Programın tamamını Egeyön TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.