enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
32°C

Altaş Denizlispor’a tesislerde taraftar sürprizi

Lige kötü başlangıç yapan Altaş Denizlispor’a taraftardan büyük destek geldi. Yeşil Cephe taraftar grubu bugün oynanacak Gençlerbirliği maçı öncesi dün akşam tesislerde takıma destek ve moral verdi. Tesislere gelen taraftarların yanına giden teknik direktör Mesut Bakkal, taraftardan 90 dakika destek istedi.

Altaş Denizlispor’a tesislerde taraftar sürprizi
A+
A-

Altaş Denizlispor, Spor Toto 1. Lig 6. hafta mücadelesinde bugün Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Lige kötü bir başlangıç yapan yeşil siyahlılar 5 hafta sonunda 1 puanda kaldı. Takımın yaşadığı zorlu süreçte taraftar yine desteğini hem saha içinde hem saha dışında sürdürmeye devam ediyor.

Altaş Denizlispor’un taraftar gruplarından Yeşil Cephe dün akşam takıma sürpriz bir destek ziyaretinde bulundu. Yaklaşık 50-100 kişilik taraftar grubu Haluk Ulusoy Tesisleri’nde maç öncesi kampı yapan takıma destek ziyaretinde bulundu. Taraftar grubunun tesislere geldiğini gören teknik direktör Mesut Bakkal analiz toplantısı yarıda keserek taraftarlarla buluştu. Futbolcular ise camlarda büyük desteği izlediler.

Taraftar grubu ile sohbet eden Mesut Bakkal;”25 yıllık teknik direktörüm hiçbir taraftar grubuna gitmedim. Size saygım ve sevgim sonsuz onun için geldim. Analiz toplantımı bölüp geldim. Ben çabuk pes eden bir adam değilim. Öyle olsa geçen sene gelmezdim. Geldiğiniz için hepinizin ayağına ve yüreğine sağlık. Sizden tek isteğim 80 dakika gol atamayabiliriz. Son ana kadar destek verin. 90 dakika sonunda tepkiniz varsa gösterin”dedi.

Yeşil Cephe Grubu Lideri Zeki Turan ise takıma desteklerinin sonuna kadar devam edeceğini söyleyerek, futbolculardan sonuna kadar mücadele beklediklerini iletti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.