enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1440
EURO
37,9893
ALTIN
2.884,34
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

İzmir Denizlililer Derneği’nden Denizli’de başkanlara ziyaret

İzmir Denizlililer Derneği, İzmir’de gerçekleştirdiği görkemli ‘dayanışma yemeği’nin ardından etkinlikte kendilerine destek veren belediye başkanlarına teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

İzmir Denizlililer Derneği’nden Denizli’de başkanlara ziyaret

İzmir Denizlililer Derneği, İzmir’de gerçekleştirdiği ‘Dayanışma yemeği’ne Denizli’nin önde gelen bir çok isimi katılmıştır. İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap ve dernek heyeti yemeğe katılan başkanlara teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretlerine Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı ziyaret ederek başlayan burada Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ile de bir araya geldi. Ardından Bozkurt’ta Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’i ziyaret eden dernek heyeti burada Başkan Çelik’e teşekkür plaketi takdim etti. Merkezefendi Belediyesi’nde Şeniz Doğan’a da teşekkürlerini ileten heyet Başkan Doğan’a verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti.

ŞEB-İŞ ARUS ETKİNLERİNE KATILDILAR

Denizli ziyaretini ilçelerde başlayan İzmir Denizlililer Derneği başkanı ve Temsil heyeti akşam saatlerinde de Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Şeb-i Arus etkinliğine katıldı. Dernek heyeti burada da Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a da teşekkürlerini iletti. Derneğin Denizli’de ziyaret etmediği belediye başkanlarını da ziyaret edeceği öğrenildi.

İZMİR DENİZLİLİLER DERNEĞİ ETKİNLİKLERE HIZ VERİYOR

Denizli’de gerçekleştirdikleri teşekkür gezisi hakkında konuşan İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap, ‘Dernek olarak çok değerli isimleri ağırladığımız bir dayanışma yemeği gerçekleştirdik. Bizi İzmir’de yalnız bırakmayan başkanlarımıza desteklerinden ötürü teşekkür etmek istedik. Dernek olarak etkinliklerimize hız vereceğiz. Bizim yanımızda olan tüm Denizlili vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz’ dedi.



Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.