enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
29°C
Denizli
29°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C

Binlerce Çallı kucaklaştı.. İftar yemeğinde bir araya geldiler!

Çal Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Büyük Çal Ailesi İftarda Buluşuyor’ yemeğinde 6 bin Çallı bir araya geldi. Belediye Başkanı Fethi Akcan, kalabalığa hitap ederek, “Rabbim, Büyük Çal Ailesi’nin birlik ve beraberliğini bozmasın” dedi.

Binlerce Çallı kucaklaştı.. İftar yemeğinde bir araya geldiler!
18.04.2023
A+
A-

Çal Belediyesi Festival Alanı’nda düzenlenen yemeğe binlerce Çallı, Kaymakam Mert Çanga, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, milletvekili adayları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Her yıl Kadir Gecesi akşamı iftar yemeği vermeyi geleneksel hale getirdiklerini ve bu yemeğe de, “Büyük Çal Ailesi”nin iftarı ismini verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Fethi Akcan, kalabalığa kısa bir konuşma yaptı. “Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Aynı sokağın çocukları olan Çallılar, kardeşçe yaşamaya devam edecek” diyerek, siyasi bir mesaj da gönderdi.

Umut ediyorum bunu başaracağız

Akcan, şöyle konuştu;

“4 cumhurbaşkanı adayımız var. Hepsine de başarı diliyorum. Ülkemiz için ne hayırlı olacaksa, ülkemizin kazanımı ne olacaksa sandıktan o sonuç çıksın. Herkes ve her kesim tarafından bilinen vatan hainleri dışında tüm milletvekili adaylarına da başarı diliyorum. Hepsinin yolu açık olsun. Mensubu olduğum MHP’nin hedefi Denizli’den milletvekili çıkarmak. Umut ediyorum bunu başaracağız. İftar yemeğine katılan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.