enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5017
EURO
34,7771
ALTIN
2.490,70
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
29°C

Bozkurt karla mücadele ediyor

Bozkurt’ta gece saatlerinde başlayan kar yağışı ilçeyi beyaza bürüdü. İlçede kar kalınlığı 10 santimetreyi buldu.

Bozkurt karla mücadele ediyor
07.02.2020
A+
A-

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde dün gece saatlerinde başlayan ve hızla devam eden kar yağışı ilçeyi bembeyaz yaptı. Kar kalınlığı ilçede 10 santimetreyi bulurken Bozkurt Belediyesi’nin ekipleri ise harekete geçti. Bozkurtlu vatandaşların aksaklık yaşamaması için ilçede süratle çalışan ekipler tuzlama ve kar küreme çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışıyla birlikte 10 santimetreyi bulan kar kalınlığının giderek artması bekleniyor.

Giderek artan kar yağışı ilçe merkezinin yanı sıra mahallelerde daha şiddetli devam ediyor. Bazı mahallelerde kar kalınlığı 30 santimetreyi geçti. Belediye ekipleri ulaşımda ve gündelik yaşamda sıkıntı yaşanmaması için süratle çalışıyor.

BAŞKAN ÇELİK AÇIKLAMA YAPTI

Kar yağışı sebebiyle ulaşımda sıkıntılar yaşanmaması için belediyenin ekiplerinin çalışmaları hızla devam ettirdiğini söyleyen Başkan Birsen Çelik, “Bu gibi doğa olaylarını yönetmekte ve sorunsuz atlatmakta, personellerimiz yüksek deneyim ve tecrübeye sahip. Yağış başlar başlamaz belediye personellerimiz çalışmalarına başladı. Çalışmalarımızı 1 greyder, 3 kepçe, 1 tuzlama aracı ve 8 kişilik ekip ile sürdürüyoruz. Mahallelerimizde ulaşımın aksamaması için ekiplerimiz saatler süren çalışmalarını gerçekleştiriyor. Gelebilecek ihbarlar üzerine ekiplerimiz hazır bekliyor. Bozkurtlu tüm vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Yaşam alanlarında en küçük bir aksamaya dahi izin vermeyeceğiz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.