enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1440
EURO
37,9893
ALTIN
2.884,34
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

Kayıp Çocuklar İlçeyi Ayağa Kaldırdı!

Denizli’nin Buldan ilçesinde iki çocuk öğle saatlerinden itibaren kayıplara karıştı. Olayın ilçede duyulmasının ardından arama çalışmaları başlarken, çocuklar hiç beklenmedik bir yerde bulundular.

Kayıp Çocuklar İlçeyi Ayağa Kaldırdı!
21.09.2018
A+
A-

Denizli’nin Buldan ilçesinde dün öğle saatlerinde ilkokul öğrencisi oldukları belirtilen iki çocuk kayboldu. Olayın Emniyet güçlerine intikal etmesi ile tüm ilçede arama çalışmaları başladı. belediye anons siteminden sürekli anons edilmesine, emniyet güçlerinin tüm personeli ile aramaya katılmasına rağmen akşam saatlerine kadar sonuç alınamadı.
Çocuklar ise akşam saatlerinde uzun aramaların sonucunda hiç beklenmedik bir yerde ortaya çıktı. Komşularının evinde bulunan çocuklar ailelerine teslim edilirken, Buldan Emniyet Müdürü olayın ardından sitem dolu bir açıklama yaptı.

EMNİYET MÜDÜRÜ SİTEM ETTİ

Olay sonrası konu ile ilgili açıklama yapan Buldan İlçe Emniyet Müdürü Osman Başer, “öğleden beri tüm güçleri ile arama yaptıklarını, çocukların bulunabileceği her yerin didik arandığını belirterek, “Ancak çocuklar hiç ummadığımız yerlerde çıktılar. Komşularının evinde bulunan çocuklar bizi oldukça sıkıntıya soktular. O kadar anonsa rağmen, o kadar koşuşturmacaya rağmen çocukların evlerinde olduğunu bize bildirmeyen ailelerin sorumsuzluğuna şaşırıyorum. Öğleden akşama kadar evde olan çocuğa, ‘annen-baban haberi var mı, burada olduğunu biliyorlar mı?’ diye sorulması gerekmez mi? Ayrıca 18 yaşından küçük bir çocuğun bu kadar uzun süre evde tutulması da suçtur. Allah’a şükür ki çocuklarımızı sağ salim bulduk. Bundan sonra bu tür sıkıntıların yaşanmaması için tüm ailelerin sorumlu davranması, evlerine gelen çocukların, çok yakın akrabası bile olsa annesini-babasını aramasını rica ediyorum. Hepimize geçmiş olsun.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.