enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3578
EURO
35,0024
ALTIN
2.326,06
BIST
9.124,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Büyükşehir’den tarihi Kaleiçi Çarşısı’nda koronavirüs mesaisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 800 yılı aşkın süredir Denizli’de alışverişin merkezi konumunda yer alan tarihi Kaleiçi Çarşısı ile çarşı içerisinde yer alan 650 işyerini baştan aşağı dezenfekte etti.

Büyükşehir’den tarihi Kaleiçi Çarşısı’nda koronavirüs mesaisi
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi koronavirüse (Kovid-19) karşı aldığı tedbirler kapsamında, şehrin yoğun olarak kullanılan noktalarında dezenfekte ve hijyen çalışmalarına devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi’ne bağlı ekipler, 800 yılı aşkın süredir Denizli’de alışverişin merkezi konumunda yer alan tarihi Kaleiçi Çarşısı’nı sabunlu suyla yıkayarak dezenfekte etti. Çarşı içerisinde yer alan 650 işyeri de Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı biyosidal ürünler ile özel ekipler tarafından dezenfekte edildi. Esnaf ve vatandaşların büyük bir memnuniyet ile karşıladığı çalışmayı gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, tarihi çarşı içerisinde bulunan oturma ve dinlenme alanlarında da dezenfekte işlemi yaptı.

Başkan Osman Zolan’a teşekkür

Kaleiçi Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Soner Yıldız, Denizli Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği çalışmanın kendilerini oldukça memnun ettiğini belirterek, Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. Yıldız, “1200’lü yıllardan beri alışverişin merkezi olan tarihi Kaleiçi Çarşımız baştan sona kadar dezenfekte edildi. Bu yapılan çalışmalar nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a, tüm esnaflar adına çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Sosyal mesafe ve hijyen uyarısı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, vatandaşların sağlık ve huzuru için koronavirüsle birlik ve beraberlik içerisinde mücadele ettiklerini söyledi. Başkan Osman Zolan, “Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığı için gereken tüm tedbirleri alıyoruz. Bu süreçte tarihi Kaleiçi Çarşımızı ve içerisinde yer alan 650 esnafımızın işyerini de dezenfekte ettik. Bizler sizin için çalışıyoruz. Vatandaşlarımız da hijyen ve sosyal mesafe kurallarına mutlaka dikkat etmeleri gerekiyor. İnşallah el birliği ile bu salgını atlatacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.