enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3181
EURO
35,1379
ALTIN
2.293,12
BIST
9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Denizli Deda Haber Çal İsmailler Mahalle Muhtarı Ramazan Karaadam’ı Ziyaret Etti

Denizli Deda Haber muhtarları ziyaretlerine devam ediyor. Denizli’nin her köşesinde muhtarlar ve muhtar adayları ile röportajlar gerçekleştiren Tuncay Çamurcu Çal İsmailler Mahalle Muhtarı Ramazan Karaadam’ı Ziyaret Etti

Denizli Deda Haber Çal İsmailler Mahalle Muhtarı Ramazan Karaadam’ı Ziyaret Etti
09.12.2018
A+
A-

Muhtar ve muhtar adaylarını Denizli halkı ile buluşturan Denizli Deda Haber röportajlarını hız kesmeden devam ediyor. Çal ilçesi İsmailler Mahallesi’nde 5 yıllık muhtarlık görevini tamamlayan  Ramazan Karaadam  Tuncay Çamurcu ile bir sohbet gerçekleştirdi.

5 yıllık görevi içerisinde mahallesine gerekli hizmeti getirmekte aracı olduğunu belirten muhtar Karaadam,”Çal Belediyemiz ve Denizli Büyükşehir Belediyemiz sağ olsunlar bizleri kırmıyorlar. 5 yıllık görevim içerisinde ben mahallemdeki eksikleri o makamlara ilettim ve geri dönüş aldım. Muhtarın en önemli görevi de bu”dedi.

Seçmen Sayısı 2 bin olan mahallesinde yeni dönemde de aday olmak istediğini belirten Karaadam, mahallelilerden destek istediğini dile getirdi.

İsmailler Mahallesi Muhtarı Ramazan Karaadam ile gerçekleştirdiğimiz röportajı videodan izleyebilirsiniz!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.