enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

CHP’li Sedat Demirci’nin Pamukkale’de ayak basmadığı mahalle, sıkmadığı el kalmadı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin(CHP) aktif siyasetçilerinden Sedat Demirci ilçe ve mahalle gezilerine devam ediyor. Demirci, son 2 günde Pamukkale’de çok sayıda mahalleyi ziyaret ederek özellikle çiftçilerin ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Demirci, vatandaşlara CHP’nin tarım ve sosyal yaşam sıkıntılarını aşmak için çözüm önerilerini anlattı. Demirci ziyaretlerinde çiftçilerin en büyük sorununun girdi maliyetleri, vatandaşın en büyük sıkıntısı geçim zorluğu olduğunu söyledi.

17.08.2022
A+
A-

CHP’de ilçe başkanlığı dahil birçok kademede görevler alan Sedat Demirci aktif siyaset hayatına hızla devam ediyor. Son dönemde ilçe ve mahalle ziyaretlerine ağırlık veren Demirci çiftçilerle ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Demirci 19 ilçenin 17’sini ziyaret etti. Demirci’nin son günlerdeki durağı ise Pamukkale ilçesi oldu. Pamukkale’de tarımın yoğunlukta olduğu Korucuk, Irlıganlı, Kurtluca, Uzunpınar, Gözler ve Haytabey mahallelerini ziyaret eden Demirci’nin neredeyse ayak basmadığı mahalle, sıkmadığı el kalmadı.

“ASLİ GÖREVİMİZ”

Pamukkale ziyaretlerinin ardından Deda Haber’e değerlendirmelerde bulunan Sedat Demirci; “Vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek onlara CHP iktidarında getireceğimiz çözümleri anlatmak bizim asli görevimizdir. Bu kapsamda geçmişten günümüze önemli bir tarım havzası Pamukkale’yi adım adım dolaştık çiftçilerimizi ve vatandaşlarımızı dinledik.

“GİRDİ MALİYETLERİ DEVASA BOYUTLARDA”

Çiftçilerimizin en büyük sorunu girdi maliyetlerinin devasa boyutlara ulaşması olduğunu gördük. Gübre, ilaç ve akaryakıt fiyatları öylesine yüksek ki ürettikleri ürünler bu masrafları karşılamaya bile yetmiyor. İktidarın pervasız tarım uygulamaları zorda olan çiftçilerimizi daha da zora sokmuş. Dertlerin içinde adeta boğulan çiftçimize CHP iktidarında getireceğimiz tarım desteklerini, partimizin tarım politikasını anlattık.

“VATANDAŞ CHP İKTİDARINI BEKLİYOR”

Vatandaşımızın derdinin çiftçimiz kadar büyük olduğunu gördük. Ardı arkası kesilmeyen zamlar geçim sıkıntısını kapanmaz bir yara haline getirmiş. Temel ihtiyaçlarını karşılayamaz hale gelmişler. Yapılan asgari ücret zammı adeta eriyip gitmiş. Zamlara, enflasyona ‘dur’ diyemeyen hükümetin zamları da bir anlam ifade etmiyor. Vatandaşımız iktidarın bu çözümsüzlüğünden sıkılmış ve CHP iktidarını bekliyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.