enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
27°C
Denizli
27°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C

Denizli Berberler Odası’nda gergin seçim yarışı.. Ağılönü’nden rakibine şok suçlama

Denizli Berberler Odası 16 Şubat’ta seçime gidiyor. Seçimde mevcut başkan İdris Ağılönü ve geçtiğimiz dönem 1 oyla yarışı kaybeden Yakup Güleç başkanlık için yarışacak. Başkan Ağıl önü seçim öncesinde rakibine şok suçlamalar yöneltti. Ağılönü,”Rakibim askere giden oğluna belediyenin pandemi yardımını aldı” dedi.

Denizli Berberler Odası’nda gergin seçim yarışı.. Ağılönü’nden rakibine şok suçlama
02.02.2022
A+
A-

Denizli Berberler Odası seçimi öncesinde mevcut başkan ve aday İdris Ağılönü basın mensupları ile odada buluştu.  Ağılönü, yaptıkları çalışmalar, mevcut oda binası hakkında açıklamalarda bulunurken, rakibi hakkında dikkat çeken suçlamalar ortaya attı.

22 yıldır Denizli Berberler Odası Başkanı olan Ağılönü, seçim öncesinde oda ile ilgili tüm bilgilere ilgili bakanlığın sitesinden ulaşılabileceğini söyleyerek saklanacak hiçbir şeyleri olmadığını belirtti. Ağılönü açıklamalarını şöyle devam etti;”Rakibim oda için toplanan paraların nerelere gittiğini sorguluyor. Aslında o da nereye gittiğini biliyor. Kalem kalem inceleme imkanına sahiptir. Biz 16 Şubat’ta üyelerimizin tercihine mashar olacağımıza inanıyoruz.”dedi.

“ODA BİNAMIZ TÜRKİYE’YE ÖRNEK”

Denizli Berberler Odası hizmet binası hakkında konuşan Ağılönü;” Şoförler odası dışında hiçbir odada böyle bir bina yoktur. Biz bunların hepsini 2015 yılında planladık. Oda binamız Türkiye’de örnek olan bir binadır.”dedi.

“RAKİBİM ASKERE GİDEN OĞLUNA PANDEMİ YARDIMI ALDI”

Rakibi hakkında açıklamalara devam eden Ağılönü;”Bizim şeffaf olmadığımızı ifade eden arkadaş oğlu askere gitmeden önce Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden pandemi yardımı aldı. Şeffaflık istiyorsa bunları açıklasın. Daha gelmeden bu tür yollara ihtiyaç duyan arkadaşların buraya geldiğinde neler yapacakları ortadır. Tekrar söylüyorum oğlu askere gitmeden 1 hafta önce odaya kayıtını yaptırmış. Oğlunun askerde olacağı ve o dönemde kamusal hakları olmayacağını bilmesine rağmen belediyeden yardım almış. Bunu çıksın açıklasın. Burada bir sahtekarlık olduğu ortadadır.”dedi.

AĞILÖNÜ KENDİSİNE ‘KORK BENDEN’ DİYEN ÜÇGÜL’E CEVAP VERDİ

Açıklamaların ardından soruları cevaplayan Ağılönü, geçtiğimiz günlerde Lokantacılar Odası seçimlerini yeniden kazanan Osman Üçgül seçim konuşmasında kendisine yönelik; “Allah nasip ederse aynı kadro ile Berberle Odası seçiminde aynı kadro ile çalışacağız. Ahilik kültürüyle yetişmiş bir teşkilatın temsilcileriyiz. Ben yıldır başkanlık yapıyorum hiçbir başkanıma saygısızlık yapmadım. Değerli beyefendinin kuyruk acısı var. Allah’ın izniyle hepimiz haddini bildireceğiz. Sen kimsin Lokantacılar Odasına karışacak? Ben Yasemin Hanıma saygı duyuyorum. Sıkıntı yok. Benim derdim İdris Ağılönü. Kork benden” ifadelerine cevap verdi. Ağılönü,“Oda seçimlerinde çekişmeler oluyor. Birileri birilerini destekleyebiliyor. Bundan şikayet eden arkadaşlarımız geçtiğimiz dönemlerde rakiplerimizi destekliyorlardı. Biz de ilk defa karşı tarafı destekleyince rahatsız oldular. İnsanlar kendilerine yapılmasını istemediklerini başkalarına yapmamalılar. Rakibini destekledik diye kızgınlığı ondan dolayı olabilir. Biz durup dururken böyle bir şey yapmadık.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.