enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1142
EURO
38,0796
ALTIN
2.875,43
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
29°C
Denizli
29°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
31°C

Denizli firması Elteksmak depremzedeler için soba üretiyor

Denizli’nin en önemli tekstil makinası üreticilerinden Elteksmak, depremzedelere destek için soba üretimine başladı. Üretilen sobaların üzerine ‘Siz üşürken biz ısınamazdık’ notu düşüldü.

Denizli firması Elteksmak depremzedeler için soba üretiyor
10.02.2023
A+
A-

7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis ve Malatya’da büyük yıkıma yol açmıştı. Bölgede çok fazla can kaybı yaşandı. Depremden sağ kurtulan deprem zedeler için ise tüm Türkiye bir olarak yardım kampanyasını son hızla sürdürüyor.

Yardım kampanyasına Denizli’den önemli bir destek geldi. Denizli’nin en önemli tekstil makinası üreticilerinden Elteksmak, depremzedelere destek için soba üretimine başladı.

Elteksmak Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Poslu; “Zor şartlarda yaşamlarını sürdürmeye çalışan vatadaşlarımız için, rutin üretimimizi yavaşlatıp çadır sobası üretmeye başladık. Öncelikle bu iyilik hareketini başlatan Kıray Makina yönetimine, canı gönülden çalışan personelimize ve soba üretiminde malzemesel olarak destek veren tüm tedarikçilerimize teşekkür ederiz.Unutmayın “İYİLİK BULAŞICIDIR” Yanınıza gelip yardım ederek sizler gibi mücadele edemedik. Bu soğuk havalarda sizlere çalışma arkadaşlarımızla birlikte fabrikamızda soba imalatı yaptık. Dualarımız sizlerle. Allah yardımcınız olsun.” dedi.

Sobaların üzerine işlenen ‘Siz üşürken biz ısınamazdık’ notu ise duygulandırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.