enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1354
EURO
38,2414
ALTIN
2.923,03
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
34°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

Denizli PTT Başmüdürlüğü Bowling Turnuvası Düzenledi

Denizli PTT Başmüdürlüğü çalışanlarının katılımlarıyla Teraspark Bowling salonunda Bowling Turnuvası düzenlendi.

Denizli PTT Başmüdürlüğü Bowling Turnuvası Düzenledi
05.04.2019
A+
A-

Denizli PTT Başmüdürü Serdal Bursalı, Başmüdür Yardımcısı Eyüp Görgülü ve Başmüdürlüğe bağlı yaklaşık üç yüz personel ve aile bireylerinin de katılımlarıyla eğlenceli bir ortamda çalışanların moral ve motivasyonlarını arttırmak, çalışanlar arasında birlik beraberlik duygularını pekiştirmek amacıyla düzenlenen organizasyon Denizli PTT Başmüdürü Serdal Bursalı’nın ilk atışı yapmasıyla başladı.

Yaklaşık 4 saat süren organizasyon sonunda tüm çalışanlar organizasyondan duydukları mutluluğu ifade ederken, turnuvanın birinci takımına birincilik kupası ve katılımcıların madalyaları Denizli PTT Başmüdürü Serdal Bursalı tarafından verilirken, turnuvanın ikinci ve üçüncü takımlarına da kupaları ve madalyaları Denizli PTT Başmüdür Yardımcısı Eyüp Görgülü ve Merkezefendi PTT Merkez Müdürü Nesime Adıgüzel tarafından verildi.

Denizli PTT Başmüdürü Serdal Bursalı, turnuva sonunda yaptığı konuşmada:

“İşimizde var gücümüzle çalışarak Denizli PTT Başmüdürlüğünü Türkiye sıralamasında zirveye taşırken sosyal etkinliklerimizi ve eğlenmeyi de ihmal etmiyoruz. Önceliğimiz çalışanlarımızın hem iş yaşantısında hem de özel yaşantılarında birlik ve beraberlik içinde huzurlu olmalarıdır. Bu düşüncelerle, böyle güzel bir etkinlikte çalışanlarım ve aileleriyle bir arada olmaktan gerçekten çok mutluyum. Etkinliğimize katılan çalışma arkadaşlarıma ve ailelerine teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. Bizlerin bugün bir arada olmasını sağlayan ve her konuda bizlerden desteklerini esirgemeyen PTT Genel Müdürümüz Sayın Kenan Bozgeyik’e huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum. ” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.