enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

Denizli’de orman köylüsüne 25 milyon liralık destek!

Denizli Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Orman ve Köy İlişkileri (ORKÖY) Dairesi Başkanlığı tarafından orman köylüsüne 25 milyon liralık kredi ve hibe desteği sağladığı bildirildi.

Denizli’de orman köylüsüne 25 milyon liralık destek!
27.03.2023
A+
A-

Denizli Orman Genel Müdürlüğü, orman köylüsünün ekonomik gücünü artırmak ve kalkınmalarına katkıda bulunmak için önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Orman köylüsünün refah seviyesini iyileştiren destek hakkında Denizli Orman Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “2023 yılında ORKÖY Kredi ve Destekleri ile Denizli ve Uşak illerimizdeki orman köy ve mahallelerimize ekonomik ile sosyal katkıda bulunmak hedefiyle çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Yapılan çalışmalar çerçevesinde güneş enerji sistemleri, süt sığırcılığı, süt koyunculuğu ve seracılık gibi faaliyetler için 25 Milyon TL kredi ve hibe desteği sağlıyoruz. Bu hedefle Bölge Müdürlüğümüz ORKÖY Şube Müdürlüğünce köy ve mahallelerimizdeki hak sahibi vatandaşlarımızı belirlemek için istekliler arasında kura çekimi gerçekleştirildi. Kredi ve hibe desteklerimizin en kısa sürede hak sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılması için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” denildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.