enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1535
EURO
37,9851
ALTIN
2.872,57
BIST
9.921,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
27°C
Denizli
27°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Açık
33°C

Denizlispor şirketi kuruldu.. Yönetime devir yetkisi verildi

Altaş Denizlispor’da şirketleşme süreci devam ediyor. 17 Kasım’daki kongrede şirket kurma yetkisinin alınmasının ardından kulübün şirketi 8 Aralık itibari ile kuruldu. Gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul ile yönetime devir işlemİ yetkisi verildi.

A+
A-

Altaş Denizlispor’un şirketleşme süreci hızla ilerliyor. 17 Kasım’da gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul’da yönetime şirketleşme yetkisi verilmişti. 8 Aralık(bugün) saat 17:30’da şirket kuruluşu onaylanan Denizlispor bugün Olağanüstü Genel Kurul’a giderek Denizlispor Kulübü Derneği’ne bağlı futbol şubesinin ilgili mevzuat uyarınca aktif ve pasif varlıklarıyla bir bütün olarak, genel kurul öncesi kuruluş işlemleri tamamlanmış olan Denizlispor Sportif A.Ş. ünvanlı anonim şirketine devredilmesi ve evir ile ilgili tüm işlemleri yapması için mevcut Denizlispor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu’na yetki verilmesi için oylamaya gidildi. Kongrede yapılan oylamada ile devir yetkisi oy birliği ile verildi.

Kongre öncesinde Egeyön TV’ye konuşan Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, Denizlispor Başkan Yardımcısı Ali İnceören, Denizlispor Asbaşkanı ve Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Denizlispor Hukuki İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Avukat Onur Kayhan Egeyön TV’ye değerlendirmelerde bulundu. Açıklamaları videodan izleyebirlirsiniz.

“DENİZLİ’MİZE, DENİZLİSPOR CAMİASINA HAYIRLI OLSUN”

Kongrede Egeyön TV mikrafonlarına konuşan Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz; “Geçtiğimiz kongrede 2 veya 3 kongre yapacağımızı söylemiştim. Yeni yasaya göre kulüplerin tamamı şirketleşmek zorunda. Biz bunu 8 Aralık Perşembe günü saat 17:30 itibari ile onaylanmasının ardından ilk gerçekleştiren kulübüz. Yasadan sonra kurulan ilk şirket olduk. Kulüplerin dernekler ile yönetilmesi güzel bir şey ama derneklerdeki zorlukları herkes biliyor. Biz bu değişimin öncüsü olduk. İlk kongremizde yönetim kurulu olarak üyelerimizden şirket kurma yetkisi aldık. Şimdi şirketi kurduk. Bu kongrede devir işlemi yetkisi alıyoruz. Üçüncü kongremizde her şey bitmiş olacak. Hisse değerleri belirlenmiş olarak da üçüncü kongremizi yapacağız. Şirketleşme süreci tamamlanmış olacak. Şirketleşme tamamlandığında hisse alacak olan insanlar 1 TL’lik de 10 Milyon TL’lik de hisse alabilir. Kulüp bir kişinin üzerinde olmayacak. Kimsenin aklına soru işaretleri gelmesin. Denizli’mize, Denizlispor camiasına hayırlı olsun.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.