enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1464
EURO
37,9799
ALTIN
2.894,09
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

Dereceye giren öğrencilerden İbanoğlu’na ziyaret!

Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmalarında Denizli’yi temsil eden üniversiteli gençler, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti.

Dereceye giren öğrencilerden İbanoğlu’na ziyaret!
08.01.2021
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlerin geleneksel sanata sahip çıkması, yeteneklerinin geliştirilmesi ve hayallerini gerçekleştirebilmeleri için bu yılda kültür sanat yarışmaları düzenledi. Türkiye’nin 81 ilinde Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gençlik Merkezlerine üye olan gençler ‘Bir Şiir Bir Nefes’ Şiir yarışması, ‘Sahne Sırası Sende’ Türk Müziği Yarışmaları ve Münazara ligleri ile yeteneklerini sergileme fırsatı buldu. İl yarışmaları Temmuz ayında yapılırken Kültür Sanat Yarışmalarının bölge finalleri Eylül ayı içerisinde 7 İlde İl pandemi kurulunun görüşü alınarak fiziksel ve online olarak gerçekleştirildi. Binlerce adayın katıldığı yarışmalara Denizli’den katılan Göktuğ Karakuş ve Yasin Sapmaz ikilisi Münazara dalında Türkiye ikincisi oldu. Türk Müziği ses yarışmasında ise Rabia Nur Karaca üçüncü oldu.

“Üretken gençler ülkenin en büyük kazanımı”

Başarılı gençler, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile yarışmalarda yaşadıkları tecrübeleri paylaştı. Kültürlü, üretken ve çalışkan gençlerin bu ülkenin en büyük kazanımı olduğunu söyleyen İbanoğlu, gençlerin kültür ve sanata olan ilgisinin karşılanması konusunda, Denizli Gençlik Merkezinin hizmet verdiğini ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.