enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
29°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Gelecek Partisi iftarında Egeyön TV’ye özel açıklamalar.. Sema Silkin Ün’den AK Parti’ye mesaj var!

Gelecek Partisi Denizli İl Teşkilatı’nın düzenlediği iftar organizasyonuna katılan DEVA Partisi İl Başkanı Bekir Kırar, Önceki dönem Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, CHP Denizli 4. sıra Milletvekili Adayı Adil Demir ve CHP listesinde 3. sıra kontenjan aday olarak gösterilen Gelecek Partili Sema Silkin Ün Egeyön TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Sema Silkin Ün’ün Egeyön mikrofonlarından AK Parti’ye gönderdiği mesaj ise dikkat çekti.

Gelecek Partisi iftarında Egeyön TV’ye özel açıklamalar.. Sema Silkin Ün’den AK Parti’ye mesaj var!

Gelecek Partisi İl Başkanlığı iftar organizasyonu ile bir araya gelen Millet İttifakı bileşenleri birlik beraberlik pozu verdi. Toplantıya Gelecek Partisi İl Başkanı Aykut Yıldırım, CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, DEVA Partisi İl Başkanı Bekir Kırar, Demokrat Parti İl Başkanı Salih Zeki Yanaşık, CHP 4. Milletvekili Adayı Adil Demir, CHP listesinde 3. sıra kontenjan aday olarak gösterilen Gelecek Partili Sema Silkin ve davetliler katıldı.

İftar organizasyonunda DEVA Partisi İl Başkanı Bekir Kırar, Önceki dönem Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, CHP Denizli 4. sıra Milletvekili Adayı Adil Demir ve CHP listesinde 3. sıra kontenjan aday olarak gösterilen Gelecek Partili Sema Silkin Ün Egeyön TV’ye açıklamalarda bulundu.

KIRAR: “BU TARZ ETKİNLİKLER BİRLİKTELİK KUVVETİNİ ARTIRIYOR”

DEVA Parti İl Başkanı Bekir Kırar açıklamasında; “Denizli’de çok yoğun çalışıyoruz. Son olarak Fatih Mahlalesi’nde pide ve tatlı hayrı yaptık. İlk günden beri söylüyoruz, taşın altına elimizi değil vücudumuzu koyduk. Millet İttifakı olarak bu seçimi partilerin başarı için değil, Türkiye’nin seçimi olarak görüyoruz. 13. Cumhurbaşkanı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçerek bunu taçlandırmak istiyoruz. Bütün mücadelemiz bunun içindir. Gelecek Partisi’nin iftarında bir araya gelmekten çok mutlu olduk. Bu tarz etkinlikler birliktelik kuvvetini daha çok artırıyor.” dedi.

ÖZTÜRK: “MEMLEKETİMİZ YENİDEN ŞENLENSİN, İNSANLARIMIZ ÖZGÜRLEŞSİN”

Önceki dönem Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk ise; Bundan sonra büyük fotoğrafa bakmak gerekiyor. Seçimlerde en doğru seçimi yapıp ülkemizi aydınlık geleceğe taşıkamk gerekiyor. Bizim bütün çabamız ve isteğimiz; özgür, adaletli, yaşanabilir Türkiye’dir. Geleceğimiz bahar olsun. Memleketimiz yeniden şenlensin, insanlarımız özgürleşsin.” diye konuştu.

ADİL DEMİR’DEN BİRLEŞTİRİCİ MESAJLAR

CHP Denizli’den 4. sıra milletvekili adayı Adil Demir yaptığı açıklamada; Bu seçim çok önemli bir seçimdir. Türkiye’nin nasıl yönetileceğinin belirleneceği bir seçimdir. Kimin kazandığından çok ülkenin nasıl yönetileceği önem arz ediyor. Ülkenin kuvvetlendirilmiş demokratik parlamenter sisteme geçebilmesi için her görüşten siyasi parti liderleri ile CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu bir araya geldi. Şehrimize de Gelecek Partisi’nden 3. sıra kontenjan adayımız geldi. Denizli’nin gelinidir. Denizli’ye uzak bir arkaşımız değildir. Onu çalışma arkadaşımız olarak görüyoruz. Denizli’de onunla beraber milletvekili olmak ve Denizli’mizi temsil etmek için çalışacağız. Uzun süredir sahalardayız. Ülkemizde büyük bir umutsuzluk var. Gençlerimiz yurtdışında hayat kurmayı düşünüyorlar. Bu bana ve vatandaşlarımıza üzüntü veriyor. Gençlerimizin bu ülkede hayal kurmasını sağlamak için yorulmuş olan AK Parti’nin iktadardan gitmesi gerektiğini düşünüyorum. AK Parti’nin ekonomi de başarılı olduğu dönemde ekonominin başında Sayın Babacan vardı. AK Parti’nin en çok oy aldığında Başbakan Sayın Davutoğlu idi. Bu isimler CHP ile beraber 6’lı masa içerisinde yer aldı. Bu anlayışların hepsinin yuvası olan Saadet Partisi, merkez sağın vazgeçilmez partisi Demokrat Parti bu masada. Ülkemizde umutsuzlukları ortadan kaldırmak için çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

SEMA SİLKİN ÜN: “EN BÜYÜK GAYEM AK PARTİ’Lİ SEÇMENİN OYLARINI ALMAKTIR”

Son olarak Egeyön TV’ye röportaj veren Sema Silkin Ün ise; “Denizli benim 10 yıldır gelip gittiğim, evlerimin olduğu, doyduğum şehirdir. Kendi memleketimden daha fazla Denizli ile bağım var desem mübalağa etmiş olmam. Eşim Cankurtaranlı, kendi evim de Tavas Baharlar’da. Hayatımın kırılma noktalarından birini yaşıyorum. Siyasi aktör bir vekil adayı olarak maratona katılıyorum. Hayat benim için yeniden başlıyor. Bu Gelecek Partisi Denizli İl Başkanlığı’nın 3,5 yıllık çalışmasının karşılığı ve Millet İttifak’nın teveccühüdür. Bunların hepsine minnet gönderdim. Gösterilen bu teveccühü vatandaşlarımızdan da umarım buluruz. Umarım attığımız adımı meclis ile taçlandırırız. Artık Denizli’deyiz. Denizli’nin sorunlarının Ankara’da çözümü için çalışacağım. Burada doğmasam da burada doğmuş olanlardan daha fazla bu yükü sırtımda hissedeceğim. Vatandaşlarımızın gönüllerini kazanmak ve onların meclise taşımak istedikleri isim olarak anılmak istiyorum. Millet İttifakı paydaşları bana muhabbetle kucaklarını açtılar. Burada iki taraflı bir seçim kampanyası yürütmemiz kanaatindeyim. Hem Millet İttifakı’nın paydaşları ve CHP’nin hazırladığı programlarla hareket edeceğiz. Diğer taraftan burada en büyük gayem AK Parti’li seçmenin oylarını almaktır. AK Parti’den şikayetçi olan birçok insan var. ‘Ne yapacağız?’ sorusuna hala cevap bulmuş değiller. Ben bu sorunun cevabı olmak olmak istiyorum. Denizli’den 3 değil 4-5 vekilimizi meclise göndermek için çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.