enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1456
EURO
37,9864
ALTIN
2.894,34
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

GEN Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülden Yılmaz’ın GEN Kampüs Denizli açılış konuşması

DEGİAD, GEN Türkiye ve HABİTAT Derneği ortaklığıyla Denizli Girişimcilik Zirvesi’ni düzenledi. Dünyada dördüncü ve Türkiye’de ilk GEN Kampüs Denizli’de açıldı. GEN Kampüs açılışında GEN Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülden Yılmaz konuşma gerçekleştirdi.

GEN Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülden Yılmaz’ın GEN Kampüs Denizli açılış konuşması
17.10.2022
A+
A-

İşte GEN Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülden Yılmaz’ın konuşması;

Açılış öncesinde akşam bir yemek yedik. Harika bir topluluk görünce buradan bir başlık çıkması gerektiğini düşündüm. Dedim ki; Türkiye Girişimcilik Ekosistemi Denizli’de. Bana bir gazeteci arkadaşım ‘Neden Denizli?’ dedi. Bende ona ‘Çünkü onlar hazırdı’ dedim. Çünkü hiçbir gelişim ve oluşum hazır olmadan olmuyor. Denizli gerçekten hazırdı. Yıllardan beri beraber çalıştığım arkadaşlarım GEN Kampüs fikrine hazırlanmışlardı. Burası aynı zamanda sanayi şehri, en fazla ihracat yapan 8’nci şehri. Büyüklerimiz bize burada bir oluşum hazırlamışlardı. Denizli boşuna Denizli olamdı, GEN Kampüs boşuna burada kurulmadı. Büyüklerimizin iyi eğitilmiş genç kuşakları bir vizyon ile memleketlerine döndüler. Böylece DEGİAD’ın yeni nesli bu hayalleri kurdu. İkinci bir durum Sözkesen ailesine teşekkür borçluyuz. DEGİAD’a teşekkür borçluyuz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.