enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
27°C
Denizli
27°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C

Topuklu Efe’den Kepenek’in Tarım Projelerine Destek Sözü

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 2 Haziran’da yenilenecek Honaz Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi Millet İttifakı adayı Yüksel Kepenek’i ziyaret etti. Honaz’da vatandaşlarla buluşan Başkan Çerçioğlu ve Kepenek kiraz tarlalarında emekçilerle biraraya geldi. Çerçioğlu, Kepenek’e tarım projelerinde destek sözü verdi.

Topuklu Efe’den Kepenek’in Tarım Projelerine Destek Sözü
29.05.2019
A+
A-

Honaz’da yeniden seçime sayılı günler kala Millet İttifakı Honaz Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek’e bir destek de Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’dan geldi. Daha önce İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ve eski Başkan Mehmet Ali Çalkaya’yı ağırlayan Honaz’a bu defa da Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ağırladı.

İlk olarak Denizli’ye gelerek CHP İl Başkanı Mahir Akbaba ve partilileri il başkanlığında ziyaret eden Çerçioğlu’nu Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’te yalnız bırakmadı. Ardından İYİ Parti İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt makamında ziyaret edildi.

TARIMDA DESTEK

Programına Honaz’da devam eden Çerçioğlu, Honaz Belediye Başkan adayı Yüksel Kepenek, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ve Denizli Milletvekili Kazım Arslan ile tekstil ve kiraz tarlalarında incelemelerde bulundu. İkili tarlada çalışan emekçilere yardımcı oldu. Kepenek’in seçim ofisinde vatandaşlara hitap eden Çerçioğlu, tarım ve üretim projelerinde Kepenek’e destek olacağını dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.