enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1240
EURO
38,1207
ALTIN
2.910,51
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

Komşusunun köpeğini önce çuvala sonra bagaja koydu.. ‘Paşa’ ortadan kayboldu

Denizli’de bir şahıs komşusunun köpeğini önce çuvala sonra bagaja koydu. Yaşanan bu anlar güvenlik kamerasına yansırken, ‘Paşa’ isimli köpek ortadan kayboldu. Olayın ardından köpeğin sahibi komşusu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Komşusunun köpeğini önce çuvala sonra bagaja koydu.. ‘Paşa’ ortadan kayboldu
23.12.2020
A+
A-

Olay, 19 Aralık Cumartesi günü sabah saat 09.30 sıralarında Pamukkale ilçesine bağlı Deliktaş Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emel T.’ye ait olan Paşa isimli köpek, bir anda kayboldu. Sokağa çıkma yasağında köpeği kısıtlı bir bölgede arayan genç kadın, Pazartesi günü hemen karakola giderek şikayetçi oldu. Olayı araştıran polis ekipleri, Emel T.’nin yaşadığı evin hemen bitişiğindeki ve sokak üzerinde bulunan diğer binalarda yer alan güvenlik kameralarına ait kayıtları inceledi.

O ANLAR KAMERADA

Polisin incelediği kayıtlardan kadının evinin bitişiğindeki kameraya ait kayıtlarda köpeğin nasıl ortadan kaybolduğunda ait görüntüler çıktı. Görüntülerde Emel T.’nin komşusu olduğu öğrenilen M. T.’nin köpeği çuvala koyup arabanın bagajına koyduğu daha sonra da arabaya binerek sokaktan ayrıldığı yer alıyor. Bunun üzerine genç kadın, komşusu hakkında suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili adli soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

“PAŞA İÇİN ADALET İSTİYORUM”

Komşusunun daha önce köpeğe şiddet uyguladığını iddia eden genç kadın,” Yine Cumartesi günü köpeği sabaha karşı tuvalet için bıraktım sokağa. Alışık olduğu içn sabahları orda arkadaşlarıyla oynuyor, akşamüstü alıyorum eve. Köpek asla evin önünden gitmez göremeyince aradım sokak sokak. Cumartesi ve pazar sokağa çıkma yasağı olduğu için hemen pazartesi de karakola gittim. Şüpheleniyordum birşey yaptılar dedim. Daha önce de köpekleri zehirleyeceğiz demişlerdi. Polis kamera kaytlarını aldı yan binanın kamerası var. Kamera kayıtlarında da herşey ortada. Köpeğimin sağ olup olmadığını bilmiyorum. Kendisi yaşıyor öldürmedim diyor ama 40 kiloluk bir hayvanı öyle çuvala koyarak arabanın bagajına rahatlıkla atamaz. Ben gerekli tüm başvurularımı yaptım. Paşa için adalet istiyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.