enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1092
EURO
38,1205
ALTIN
2.885,07
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
27°C
Denizli
27°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C

Masterchef Türkiye’de tek Denizlili kaldı!

Türkiye’nin en çok izlenen yapımlarından biri olan yemek yarışması Masterchef Türkiye’de Denizlili yarışmacı Büşra Zambak bu haftanın elenen yarışmacısı oldu. Yarışmada 2 Denizlili yarışmacıdan biri olan Büşra Zambak’ın elenmesi ile birlikte yarışmada tek Denizli Kıvanç Karadeniz kalmış oldu.

Masterchef Türkiye’de tek Denizlili kaldı!
13.12.2022
A+
A-

Türkiye’de büyük ilgi ile izlenen yemek yarışması Masterchef’te bu haftasonu yapılan eleme gecesinde elenen isim, Denizlili yarışmacı Büşra Zambak oldu. Eleme Gecesinde Kıvanç, Burak ve Ayaz ile eleme potasında yarışan Zambak, gecenin sonunda şeflerden en düşük puan alan yarışmacı oldu ve elendi.

Yarışmada Büşra Zambak’ın elenmesi ile birlikte Denizli’yi temsil eden tek yarışmacı Kıvanç Karadeniz kaldı. Geçtiğimiz haftalarda Denizli çekimleri gerçekleştirilen programda her iki yarışmacı da ailelerinin Denizli’de yaşadıklarını açıklamıştı.

Yarışmadan elenen Büşra Zambak, Sabancı Holding’in yönetim kurulu başkanı Güler Sabancı’nın özel aşçısı olması ile de daha önce gündem olmuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.