enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3854
EURO
35,0481
ALTIN
2.326,29
BIST
9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

CHP Merkezefendi’de yeni üyelere rozetleri takdim edildi

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi’de örgütlenme çalışmalarına hız verdi. Selçukbey Mahallesinde toplu üye kayıt töreni düzenlendi.

CHP Merkezefendi’de yeni üyelere rozetleri takdim edildi
A+
A-

Törene CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli Milletvekili H. Teoman Sancar, Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum ve Mahalle Sorumlusu Ali Özkul’un katıldı. Mahalle Sorumlusu Ali Özkul tüm katılımcılara teşekkür etti.

Törende konuşan Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, “Yeni göreve geldikten sonra sokak siyaseti yapacağımızı söyledik. Makamlarda oturularak, bu partiyi ileri götürmek mümkün değil. Selçukbey mahallesi, partimizin güçlü olduğu mahallelerden birisi. Mahalle başkanımız üye sayısının artırılacağı sözünü vermişti. Korona virüs olmasına rağmen, önceden yaptığımız programı, mahalle sakinlerimizin de isteğiyle iptal etmedik. Mevcut iktidar artık son günlerini yaşıyor ve bunun en büyük alternatifinin de Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu herkes görüyor. Ülkemizde bir kan değişimi olması gerekiyor. CHP somut politikaları halkın değerleri için siyaset yapmasıyla iktidarı hak ediyor. CHP iktidarı sizlerle gerçekleşecek, bunu hep beraber inşa edeceğiz” dedi.

Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirten Denizli Milletvekili Teoman Sancar ise “Bu artık bir iktidar yarışı değil, milletimizin ve memleketimizin birlik ve beraberlik yarışı haline geldi. Bizim huzura, mutluluğa ihtiyacımız var. Bu ülkede ‘sen’le ‘ben’le değil, ‘bizim’le yürümeye ihtiyacımız var. Nasıl Çanakkale savaşında 250 bin kardeşimiz Türk, Kürt, Alevi, Sünni, Hıristiyan, Müslüman demeden canını verdiyse, bugün de aynı şekilde birlik olmak durumundayız. Maalesef içinde bulunduğumuz dönem çok karanlık bir dönem. Birkaç gün önce İdlib’i konuşuyorduk. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, yurtta barış, dünyada barış… Kimseyle kavgaya ihtiyacımız yok. Birlikte olmamız, birlikte yürümemiz lazım. Burada olanlardan Allah razı olsun. Davamız, Cumhuriyet davası. Allah Türkiye’mizi eski huzurlu günlerimize kavuştursun. Huzurlu bir Türkiye evlatlarımızın teminatı olacaktır. CHP’nin varlığı bu ülkede huzurun varlığıdır. Sizinle birlikte yürümekten çok gurur duydum. Türkiye’ye huzur ve barış getirmeye geliyoruz. Güzel bir Türkiye için mücadeleye devam ediyoruz” diye konuştu.

CHP’nin büyük bir aile olduğunu ve yeni katılan üyelerle daha da güçlendiklerini belirten İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu da konuşmasında, “En küçüğümüzden en büyüğümüze kadar biz büyük bir aileyiz. Bu kadar güzel bir coğrafyada yaşıyoruz. Birliğimizi daha da artırıp, beraber cumhuriyete ve değerlerimize sahip çıkan topluluklar yaratma sorumluluğumuz var. Birlikteliğimiz umarım daha da büyür. Partimizin Selçukbey’de ki üye sayısı umarım daha da artar. Bu anlamda başkanımızın ve muhtarımızın katkısı yadsınamaz. İl başkanı olarak ben her zaman yanınızdayım. İhtiyaç duyduğunuz anda çağırmanız yeterli, ben gelirim. Telefonum 24 saat açık. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza da çok iş düşüyor. İnşallah en kısa sürede iktidar oluruz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından partiye yeni katılan üyelere rozetleri takdim edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.