enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
27°C
Denizli
27°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C

CHP seçimlerinde demokrasinin yanındayız

Cumhuriyet Hak Partisi’nde ilçe örgüterinde delege seçimi sürüyor. Bu yaptığımız ‘CHP Merkezefendi’de seçim heyacanı, Varlıker açık ara önde!’ başlıklı haberimize karşılık CHP Merkezefendi İlçe Başkan adayı Osman Saruhan’ın yaptığı açıklamayı olduğu gibi siz okurlarımız ile yayınlıyoruz. Biz Denizli Deda Haber olarak her zaman demokrasinin ve doğrunun yanındayız.

CHP seçimlerinde demokrasinin yanındayız
A+
A-

Cumhuriyet Hak Partisi’nde ilçe örgüterinde delege seçimi sürüyor. Bu yaptığımız ‘CHP Merkezefendi’de seçim heyecanı, Varlıker açık ara önde!’ başlıklı haberimize karşılık CHP Merkezefendi İlçe Başkan adayı Osman Saruhan’ın yaptığı açıklamayı olduğu gibi siz okurlarımız ile yayınlıyoruz. Biz Denizli Deda Haber olarak her zaman demokrasinin ve doğrunun yanındayız.

https://www.denizlidedahaber.com/denizli/merkezefendi/chp-merkezefendide-secim-heyacani-varliker-acik-ara-onde/
Mevzuya konu olan haberimiz.

CHP Merkezefendi ilçe başkanlığı yarışında mevcut başkan Tolga Varlıker ile Orhan Saruhan devam eden yarış delege seçimleri ile sürüyor. Adaylardan Osman Saruhan bugün delege seçimleri ile ilgili yapmış olduğumuz’CHP Merkezefendi’de seçim heyacanı, Varlıker açık ara önde!’ başlıklı haberimize dair açıklama bulundu. İşte Saruhan’ın o açıklaması;

09.11.2019 Tarihinde yapılan partimiz Cumhuriyet Halk Partisi’sinin mahalle delege seçimlerinde 12 adet mahalle seçimi yapılmış olup, İlbade Mahallesi, Saraylar Mahallesi, Sırakapılar Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi seçimleri çoğunluk sağlanamadığından, Merkezefendi Mahallesi ise işaretli oy nedeni bu mahallelerde seçimler yapılamamıştır.
Bugün yapılan seçimler partimiz açısından son derece olumlu ve saygı ve sevgi çerçevesinde yapılmış ve yapılmaya devam edecektir.
Unutulmamalıdır ki Cumhuriyet Halk Partisinde Mahalle Delege seçimlerinde İlçe Başkan Adaylarının mahalle delege listeleri yarışmaz. O mahallede oturan partili üyelerimizin listeleri yarışır. Cumhuriyet Halk Partisi delegesi ve üyesi kimsenin malı ya da oyuncağı değildir.
Bugün saat 18.00 itibari ile biten 12 mahallemizin sonuçlarına istinaden havuz medyasında ve taraflı yayın organlarında yayınlanan 17 mahallenin 12 sini Sayın İlçe Başkanı Tolga Varlıker’erin listeleri kazandı başlığı adı altında yapılan haberler ise abest ile iştigaldir. Şöyle ki öncelikle 13 mahalle değil 12 mahalle seçimi yapılmıştır.
Ayrıca 12 mahallede yapılan seçimler de 6 adet mahalle ortaklaşa yani tek liste ile seçime gitme iradesi göstermiştir. Hal böyle iken yapılan 12 adet mahalle seçimini Tolga Varlıkerin kazandığını söylemek ise olsa olsa algı yönetimi ve manipülasyon ve havuz medyası tarafından yapılan düzmece haberlerdir.

Saygılarımla
Osman SARUHAN
CUMHURİYET HALK PARTİSİ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.