enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
27°C
Denizli
27°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C

MHP Denizli İl Başkanı Yılmaz milletvekili aday adaylığı sürecinin detaylarını paylaştı

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, milletvekili aday adaylığı başvurularıyla ilgili Genel Merkez tarafından takvimin açıklandığını belirterek, detayları paylaştı. Yılmaz, milletvekili aday adaylığı başvuru sürecinin 14 Mart’ta başlayacağını duyurdu.

MHP Denizli İl Başkanı Yılmaz milletvekili aday adaylığı sürecinin detaylarını paylaştı
13.03.2023
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Genel Merkez tarafından 2023 yılı genel seçimleri için milletvekili aday adaylığı takviminin ve tüm detayların kamuoyuna duyurulduğunu belirtti. Başvurularının 14 Mart’ta başlayacağını belirten Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu bilgileri paylaştı, “Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı milli bağımsızlığımızın gücü, varoluşumuzun güvencesi, milli birlik ve kardeşliğimizin güvenliğidir. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerine tam olarak hazırız. Bizim sevdamız Türkiye’dir. Bizim mensubiyet onurumuz Türk milletidir. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adaylığı başvuruları takvimi de Genel Merkezimiz tarafından da açıklanmıştır. Seçimde 2839 sayılı Kanunun 18. Maddesi gereği, adaylık için görevden çekilmesi, istifa etmesi gereken kamu görevlilerinin, 16 Mart 2023 Perşembe günü Saat 17.00’ye kadar görevlerinden istifa etmeleri gerekmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adaylığı başvuruları ise; 14 Mart Salı günü saat 9:00’dan itibaren kabul edilmeye başlanacak olup, 21 Mart Salı günü saat 17’de sona erecektir.Değerli aday adaylarının belirlenen bu tarihler arasında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi Seçim İşleri kayıt kabul birimine şahsen ve belgelerin aslıyla müracaat etmeleri gerekmektedir. Kayıt işlemlerini hızlandırmak isteyen aday adaylarımız, ön kayıt işlemlerini https://basvuru.mhp.org.tr internet adresimizden online olarak yapabilirler. Değerli aday adaylarımızdan %40 ve üstü engelli olanlardan başvuru aidatı alınmayacaktır. Başvuru aidatları T.C. Ziraat Bankası ve Yapı Kredi Bankası Cevizlidere Şubesinde bulunan hesaba yatırılacaktır.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.