enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
29°C
Denizli
29°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
32°C

Muharrem İnce Denizli’de konuştu: İktidar FETÖ’nün yerine cemaat arıyor!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Denizli’de gündeme dair açıklamalarda bulundu. İnce, iktidarı sert bir dille eleştirerek “Bunlar akıllanmayacak. FETÖ’de akıllanmadılar. Şimdi FETÖ’yü terörist görüyorlar. FETÖ’nün yerine başka bir cemaat arıyorlar. Amaçları temizlemek değil, cemaat değişimi” dedi.

Muharrem İnce Denizli’de konuştu: İktidar FETÖ’nün yerine cemaat arıyor!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, esnaf ziyareti ve partililerle buluşmak için Denizli’ye geldi. İnce, gerçekleştirdiği basın toplantısında Türkiye gündemini değerlendirirken iktidara ve muhalefete eleştirilerde bulundu.

Muharrem İnce’nin basın toplantısında öne çıkan konuşmalar şu şekilde;

“ERDOĞAN BİZİM CEBİMİZDEN ALDIĞI PARAYI BANKALARIN KASASINA KOYDU”

Sığınmacılar konusu hakkında İnce, “Türkiye’de yakın zamanda en büyük problemimiz olacak. Marmaris’te kamyonda mülteciler yakalanıyor. Demek ki Van’dan girmiş, Marmaris’ten çıkmak üzere. Bu ülkenin güvenlik güçleri nerede? Sığınmacılar için Esad ile görüşmelisiniz. Bunları göndermemiz lazım. Bazı illerimizde sığınmacı sayısı ildeki vatandaşımızın sayısını aştı. Herkesle görüşüyorsun Esad ile görüş” diye konuştu.

“CEMEVLERİ İBADETHANEDİR”

Cemevleri saldırıları için İnce, “Cemevleri ibadethanedir. Devlet bu tanımı yapamaz. 2018’de Erdoğan ile yarışırken ben de o da söz verdi. İbadethane statüsünde tanımalıdır. Aleviler askere gidiyor, vergi veriyor, şehit oluyor ama eşit haktan yararlanamıyor. Diyanet banka promosyonu için fetva veriyor. Cemevleri için konuşamıyor. Unutmamız gereken ne camide ne cemevinde siyaset yapılmaması gerektiğidir.” dedi.

“SORULAR ÇALINDIĞI İÇİN SINAV İPTAL OLMADI, ÇALINDIĞI DUYULDUĞU İÇİN İPTAL OLDU”

KPSS skandalı, ÖSYM konularına değinen İnce, “Önceden herkesin güven duyduğu ÖSYM vardı. Apartman görevlisinin çocuğu tıp kazanıyordu, valinin çocuğu kazanamıyordu. Kimse sesini çıkarmıyordu. Devletin tüm kurumlarında olduğu gibi ÖSYM’nin de canına okudular. Sorular çalındığı için sınav iptal olmadı, soruların çalındığı duyulduğu için sınav iptal oldu. Bundan önce çalınmadığı anlamına gelmez. Sınavın iptal edilmesi bende hiçbir şey ifade etmiyor. Çünkü mülakatlar orada duruyor. Bunların hiçbir mülakatı ahlaklı değildir.” diye konuştu.

“FETÖ’NÜN YERİNE BAŞKA CEMAAT ARIYORLAR”

İnce, tarikat eleştirisi yaparak, “Bunlar akıllanmayacak. FETÖ’de akıllanmadılar. Şimdi FETÖ’yü terörist görüyorlar. FETÖ’nün yerine başka bir cemaat arıyorlar. Amaçları temizlemek değil, cemaat değişimi” dedi.

“ÖĞRETMENLİK İÇİN UZMANLIK SINAVINA GEREK YOK”

Türkiye’de öğretmen sorunu olduğunu belirten İnce, “Öğretmenler işsiz öğrenciler öğretmensiz. Kadrolu değil ücretli atıyorlar. Az para vermek için yapıyorlar. Öğretmenlik için Danıştay kararı var. Öğretmenlik asli bir iştir diyor. Öğretmenlik için uzmanlık sınavına gerek yok. Bizim bir tane başöğretmenimiz var o da Mustafa Kemal Atatürk. Eğitimde yapılması gerekenleri söylüyorum. Köy okulları derhal açılmalıdır. Köy okullarına açarsan üretime de faydası olacak. İkili eğitim derhal yok edilecek. Birleştirilmiş sınıf bu çağın ayıbıdır. Bunları yok edersek atanamamış öğretmenlerin hepsini atasak bile yetmez.” şeklinde konuştu.

“ANKET FİRMALARINI OTOBÜSÜMÜZE DAVET EDİYORUM”

Son olarak anketlere değinen İnce, “Anket firmaları ya iktidardan korkuyorlar ya da muhalefetin belediyelerinden korkuyorlar. Anket firmalarını otobüsümüze davet ediyorum. Korkmayın bu kadar. Tüm siyasi partileri yazıyorlar Memleket Partisi’ni yazmıyorlar. Utanmıyor musunuz?” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.