enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5881
EURO
34,8027
ALTIN
2.508,00
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Kömür yüklü tır kontrolden çıkıp devrildi

Denizli’de dönüş yapmak isteyen tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak kavşakta devrildi.

Kömür yüklü tır kontrolden çıkıp devrildi
14.02.2020
A+
A-

Kaza, Pamukkale ilçesi Karşıyaka Mahallesi 2186 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre E.Ö. idaresindeki kömür yüklü 20 EF 297 plakalı tır, kavşakta dönmek isterken sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak kaldırıma devrildi. Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazadan şans esere yara almadan kurtulan sürücü E.Ö., kendi imkanları ile tırdan çıktı. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik nedeni ile yolu bir süre trafiğe kapattı.

Tırın devrilmesi ile yol ve kaldırıma savrulan kömür ise başka bir araca aktarıldı. Sonrasında bölgeye gelen belediye ekipleri ise yoldaki kömürün herhangi bir olumsuzluğa neden olmaması için çevreye odun talaşı döktü.

Kazanın ardından soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.