enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

Şike itirafı gelmişti.. Kızılcabölükspor sonuna kadar hakkını arayacak

Geçtiğimiz sezon 3. Lig 2. Grupta Kızılcabölükspor ile beraber ligde kalma mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen’den şok bir itiraf gelmişti. Ligin son maçında adeta ‘şike’ yaptığını itiraf eden Gülen’in, Kızılcabölükspor’un ligden düşmesine neden olduğu ortaya çıkmıştı. Kızılcabölükspor Başkanı Ersen Kaplan ve yönetimi gerçekleştirdiği basın toplantısı ile haklarını sonuna kadar arayacaklarını Darıca Gençlerbirliği Başkanı, Kalecik(Hacettepe) Başkanı ve teknik direktörü hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladılar.

Şike itirafı gelmişti.. Kızılcabölükspor sonuna kadar hakkını arayacak
A+
A-

2021-2022 sezonun son haftasında Kızılcabölükspor evinde 76 Iğdır Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek 37 puana ulaşmıştı. Kızılcabölükspor’un 1 puan önündeki Darıca Gençlerbirliği ise son haftada Kaleci FK’yı 2-1 mağlup etmişti. Bu sonuçlarla Darıca Gençlerbirliği 37 puana ulaşarak ligde kalırken Kızılcabölükspor lige veda etmişti. Futbolcularına primlerini ve maç başı ücretlerini ödememekle eleştirilen Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen, Motto Futbol kanalına bir söyleşi verdi.

YAYINDA ADETA ŞİKEYİ İTİRAF ETMİŞTİ

Arif Gülen, “Bütün sezon boyunca kredilerini bitirmişsin. Ben bütün takımın kaderini maalesef futbolcuların eline bırakamadım. Bir başkan bunu söylemez. Ben ne yaptım biliyor musunuz? Kalecikspor’a sağdan soldan baskı yaptırdım. Dedim ki iddianız yok. Duyuyoruz teşvik primleri havada uçuşuyor. Ben bütün işimi gücümü bıraktım, kendi takımımı bıraktım. Ben Kalecikspor’a yedek kadrosuyla çıkması için tabiri caizse baskı yaptırdım.Bunu hiçbiri bilmez. O sahte hesaplarla 1000 TL’yi vermedi diyen yavşak futbolcu, takı Kalecikspor’un üçüncü kalecisiyle maça çıktığını görmedi mi?Kör müydü gözlerin? Onu bile 2-1 yendik ve ben derin bir nefes aldım. Bu takım düşseydi o prim haberini yaptıralanların hangisi beni arayacaktı?” açıklamasında bulunarak adeta ‘şikeyi itiraf etti.

Yaşanan gelişme üzerine Kızılcabölükspor’un yeni başkanı Ersen Kaplan, önceki başkanı ve onursal Başkanı Osman Duran, yönetim kurulu üyeleri basın toplantısı gerçekleştirdi.

“KIZILCABÖLÜKSPOR DÜŞMEMİŞ, DÜŞÜRÜLMÜŞ”

Toplantıda konuşan Başkan Ersen Kaplan; “Türkiye kamuoyuna bomba gibi düşen bir olay var. Biz burada hakkımızı yedirmeyeceğiz, burada hak kaybı var. Türkiye Futbol Federasyonu bu konuda ne yapar bilmiyoruz. Ortada bir şey var. Kızılcabölükspor düşmemiş, düşürülmüş. Gerekeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu işten bir sonuç çıkacağına inanıyoruz. Türk futbolunda böyle şeyler oluyor. Osman Başkanım bunu her mecrada söylüyordu. Bana, ‘Siyasete yenildik’ diyordu. Futbolda böyle şeylerin olması üzüyor. Burada emek zayi oluyor. Denizli siyasetçileri olaydan haberdar.”dedi. Kaplan, TFF olsun, UEFA olsun sonuna kadar gideceklerini belirtti.

SUÇ DUYURUSU YAPILDI

Onursal Başkan Osman Duran, iki kulübün başkanı ve Kalecik teknik direktörü hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. TFF ve UEFA’ya başvuruların yapılacağını söyledi.

İTİRAF VİDEOSU

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.