enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1014
EURO
38,2201
ALTIN
2.915,42
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
34°C
Cuma Açık
35°C
Cumartesi Açık
35°C

Sıradaki Transfer Fenerbahçe’den Mi?

Sıradaki Transfer Fenerbahçe’den Mi?
05.01.2018
A+
A-

Denizlispor Başkan Mustafa Üstek’in transfer yasağını resmen kaldırmasının ardından, yönetim tüm odağını takıma yeni oyuncular kazandırmaya verdi. Denizlispor’un forvet takviyesi için Ahmethan Köse ile ilgilendiği iddia edildi.

Denizlispor’da transfer yasağının kalkmasının ardından Berkcan ve Eze takıma kazandırıldı. Transfer çalışmalarına son sürat devam eden yönetim, Fenerbahçe’nin genç yıldızı Ahmethan Köse ile ilgilendiği iddia edildi.

Oynamak İstiyor

Fenerbahçe’nin devre arası kampına götürmediği genç forvet, özellikle TFF 1. Lig takımlarının radarında. Ahmethan’ın oynayabileceği bir takıma gitmek için yönetimden izin istediği öğrenildi.

KAYNAK:24saatfutbol

Ahmethan Köse Kimdir?

7 Ocak 1997 tarihinde Kahramanmaraş’ta dünyaya gelen Ahmethan, futbola 2006 senesinde Adana’nın Kurttepe Spor takımında başladı. Daha sonra Adanaspor’a transfer olan Köse, 2011’de Fenerbahçe’nin yolunu tuttu. 2011’den bu yana sarı-lacivertli kulüpte forma giyen Ahmethan, özellikle U-21 Ligi’nde attığı gollerle dikakt çekti. 20 yaşındaki Ahmethan, ayrıca U-16, U-17, U-18 ve U-19 seviyesinde milli formayı giydi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.