enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1464
EURO
37,9799
ALTIN
2.894,09
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

Yurtta Olmazsa Olmaz 9 Kız Tipi

Üniversite heyecanı iyi hoş da yurtta kalıyor olmanın heyecanı peki? Onu es geçebilir miyiz? Birbirinden farklı tiplerdeki insanların bir araya geldiği bu ortamı kulak arkası yapamadık.Tam da bu yüzden giriş evresinden alarak değerlendirdik.Az ama öz bir derlemeyle ” Yurtta Olmazsa Olmaz 9 Kız Tipi”.

Yurtta Olmazsa Olmaz 9 Kız Tipi
29.09.2018
A+
A-

OKULU UYKUYA BAĞLAYAN

Okula arada bir uğrayan ve devamlı uykusu olan öğrenci modelidir. Daha ilk haftadan bütün hocaları ve sınıfı çözdüğünü söyleyip nabza göre şerbet vermeyi iyi bilir. Devamsızlığı da öyle bir ayarlar ki asla derslerden kalmaz.

KAPI KOLLARINI PEÇETEYLE TUTAN

Yüzlerce kişiyle aynı yemekhaneyi, aynı kütüphaneyi ve başka çokça ortak alanı kullanan bu öğrenci kişisi asla kapı kollarına çıplak elle dokunmaz her daim iki parmağıyla tuttuğu peçeteyle yaşar. O peçete adeta onunla doğmuştur.

BURUN KIVIRAN

Yurda gelen hiçbir yemeği beğenmeyen devamlı burun kıvıran ve en sonunda şinitzel yemeye mecbur kalan öğrenci tipidir. Ona göre bütün yemeklerin tadı aynıdır ama şinitzelin değil.

ŞARJ ALETİYLE YAŞAYAN

Telefonuna komadaki insan gözüyle bakan bu genç arkadaşımız da asla telefonu tek başına kullanamaz. İlla ki ya şarj aleti taşır, ya powebank takılı kullanır. Yanında yedek batarya getiren cinsi de vardır. Telefonu kapanırsa krize girip ölen bu gençleri ararsanız prize yakın yerlere bakmanızı öneririz.

GEZGİNCİ RUH

Her daim etkinlik planı olan açık havayı, parkları ve bahçeleri seven bu tür de gerek bisikletle gezmek gerekse dağ bayır yürümek dahil her türlü oksijenli ortamda bulunur. Hiçbir şey yapamasa çimlere oturup kitap okur.

MASKESİZ ASLA

Yüzünde bakım maskesi olmadan yemeğe inmeyen kızımızın yüzünü gören olmadı daha. Saçlara da bakım yağlarından dolayı bir yeniçeri edasıyla sarılan havluyu sayarsak… Belki de o maskenin altında bir yüz yok!

TIKIR TIKIR TOPUKLU

Yurttan dışarıya topuklu ayakkabı olmadan adım atmayan bu kızımızın geldiğini tıkır tıkır topuk sesinden anlayabilirsiniz. Ayrıca topuk sesi gelmiyorsa biliniz ki bir ayna önünde konuşlanıp fotoğraf çekiliyordur.

HARIL HARIL

Sadece masa başında ders çalışırken görebileceğiniz bu öğrenci tipinin de gün içinde yaptığı tek şey en az 5 kitabı aynı anda açıp önündeki deftere inci gibi yazısıyla not almaktır. 20 saniyede bir burnundaki kalın çerçeveli gözlüğü geriye atıp uyuşan elini sallar. Parmaklarındaki  kalem nasırı da  asla geçmez günden güne yer eder. Bu öğrenciyi ders çalışırken göremezseniz koridorda dizi çıkmış pijaması ve tonlarca kırtasiye ürünüyle hızlı hızlı kütüphaneye giderken bulabilirsiniz.

KIRKLANAN

“Beni alsalar ipe koysalar dayanamam yine kadere salsalaaarrr”

O banyoya girmeden önce girdin girdin yoksa günlerce çıkmasını beklemek zorunda kalabilirsin. Esmer girip sarışın çıkan var.Ne oluyorsa artık içerde, deri falan değiştiriyor olabilir.

Siz de bunlardan birine dönüşebilirsiniz aman dikkat 🙂

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.