enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6003
EURO
34,8766
ALTIN
2.495,92
BIST
9.599,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Zeki Yavru,”Lige ara verilmesi rüzgarımızı dindirdi”

Zeki Yavru,”Lige ara verilmesi rüzgarımızı dindirdi”
06.04.2020
A+
A-

Yukatel Denizlispor’un başarılı sağ beki Zeki Yavru, beIN Sports’a özel açıklamalarda bulundu. Bülent Uygun ile iyi bir çıkış yakaladıklarını aktaran Yavru, liglerin başlamasına kesin gözüyle baktığını da söyledi.

Yavru’nun açıklamaları şu şekilde:

“Tüm insanlık olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz. Bizim için çok zor bir sınav. Evde kendimizi izole etmeye çalışıyoruz. Bu zamanları ailemizle keyifli hale getirmeye çalışıyoruz. Evde antrenmanlarımızı yapıyoruz.”

Fiziksel anlamda maç kondisyonuna ne kadar sürede dönebilirsiniz sorusuna Zeki Yavru: “Zannediyorum ki sezon başı gibi olacak. 2-3 hafta gibi bir süre geri toparlamak için yeterli olacaktır diye düşünüyorum” cevabını verdi.

Lig başlarsa, ne gibi hedeflerin var sorusuna ise Zeki Yavru şu cevabı verdi:

“Ligin başlayacağını düşünüyorum. Herkesin bir hedefi var. Son 3 haftada çıkışımız vardı. Ara verilmesi belki de bizim de rüzgarımızı dindirdi. Bülent hocanın da buna katkısı oldu, güzel bir hava yakaladık.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.