enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
29°C
Denizli
29°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
32°C

Yeni üniversitelilerin e-kayıt işlemi bugün başladı!

2019-2020 Eğitim dönemi için üniversiteyi kazanan yeni adaylar, kazandıkları üniversitelere kayıt olmaları için e-kayıt işlemleri bugün başladı. E-devlet kapısı üzerinden yapılacak olan kayıtlar, yeni üniversiteli adaylarına kayıt için kolaylık sağlayacak. 

Yeni üniversitelilerin e-kayıt işlemi bugün başladı!
16.08.2019
A+
A-

Yüksek Öğretim Kurumu’nun 2014-2015 yılından itibaren uygulamaya koyduğu e-kayıt sistemi bu yeni öncesi yeniden yeni üniversiteli adaylara hizmet verecek. Üniversiteli adayları, kazandıkları üniversiteye, üniversitenin bulunduğu şehre gitmeden e-devlet kapısı üzerinden kayır işlemlerini gerçekleştirebiliyor. 2019-2020 Eğitim öğretim dönemi için e-kayıt işlemleri bu gün itibari ile başladı. E-kayıt sistemi e-devlet kapısında 21 Ağustos 2019 saat 23:59’a kadar hizmet verecek.

E-KAYIT İÇİN TIKLAYIN!

ÜNİVERSİTE ADAYLARINA UYARI!

Üniversite adayları, e devlet kapısından e-kayıt işlemleri yaparken dikkat etmesi gereken bazı noktalar bulunuyor. Adayların “E-kayıt işlemlerinin başarıyla gerçekleştirildiğinde” yazısını görmeden sistemden çıkmamaları gerekiyor. Gelecekte herhangi bir sorun yaşamamak için de işlemin ekran görüntüsünün alınması gerektiği ifade ediliyor.

E-kayıt işlemlerini tamamlayan öğrencilerin bu işlem sonrasında kazandığı üniversitenin akademik takvimini takip ederek, ders kayıtlama döneminde takip etmesi gerekecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.