enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3277
EURO
35,1006
ALTIN
2.305,35
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Alcı Ortaokulu ve Grup Sus5 ‘Barış Manço Müzikali’nde Efsane sanatçıyı anacak!

Acıpayam Alcı Ortaokulu Öğretmenleri, Milli Eğitim Bakanlığı’nın Barış Manço haftası olarak belirlediği haftada ‘Barış Şarkılar Müzikali’ düzenliyor.

Alcı Ortaokulu ve Grup Sus5 ‘Barış Manço Müzikali’nde Efsane sanatçıyı anacak!

Yaptığı etkinlikler ile hem Denizli’de hem de Türkiye’de gündeme gelen Acıpayam’ın fenomen okulu Alcı Ortaokulu bu kez Barış Manço Müzikali etkinliği gerçekleştiriyor. Grup Sus5’in sahnede seslendireceği Barış Manço şarkıları ile şenlenecek olan etkinlik, Milli Eğitim Bakanlığı’nın efsane sanatçının ölüm yıldönümü dolayısıyla belirlediği hafta kapsamında Alcı Ortaokulu öğretmenleri tarafından düzenleniyor.

SAHNEDE ÖĞRETMENLER DE VAR!

Ayrıca etkinlikte #SahnedeÖğretmenimdevar projesi ile Grup Sus5 de yer alan Alcı Ortaokulu öğretmenlerinden Anıl Aysel’de elektro gitar performansı ile sahnede olacak. Yine Acıpayam Yumrutaş Ortaokulu’nda Beden Eğitimi öğretmeni olan Musa Oğuzhan da söyleyeceği şarkılar ile sahnede olacak.

GRUP SUS5 FARK YARATMAYA GELİYOR

Acıpayam’da müzisyenlerin yeni bir soluk getirmek için oluşturduğu Grup Sus5’te sahnede Barış Manço şarkılarını seslendirecek. Mehmet Arslan, Deniz Kılınçarslan, Anıl Aysel, Burak Yeni ve Abdurrahman Çalışkan gibi isimlerden oluşan grup Acıpayam ve Denizli’de müziği ile fark yaratmak için yeni bir yola çıkıyor. Grup Sus5’in canlı performansını dinlemek için ‘Barış Manço Müzikali’ni kaçırmayın.

Acıpayam Belediyesi Talip Özkan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan etkinlik 11 Şubat Salı günü saat 20.00’de gerçekleştirecek. Etkinlik ücretsiz olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.