enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1271
EURO
38,0901
ALTIN
2.897,23
BIST
10.031,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Açık
34°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

Bana Bir Soygun Yaz 2 Vizyonda

Bana Bir Soygun Yaz 2 Vizyonda
30.12.2018
A+
A-

Cuma günlerinin en güzel günlerinden biri de haftayı yepyeni filmlerle kapatmış olmasıdır. Bana Bir Soygun Yaz 2 de bunlardan biri. Yerli komedi filmlerinden şaşmayanlara sinemaya gitmek için süper fırsat.

https://www.youtube.com/watch?v=T99k0MJHWds


Bana Bir Soygun Yaz 2’de Başları beladan kurtulmayan Sülo ve Çeto kendilerini zor zahmet Kıbrıs’a atarlar. Tek amaçları yepyeni ve tertemiz bir hayata başlamak olan bu iki kafadar arkadaşları Nasip’in de yardımıyla Kıbrıs’taki bir otelde işe başlarlar. Kazasız belasız bir hayata başlamaya karar veren iki arkadaşın bütün planları Nasiip’in aşık olmasıyla tekrar suya düşer. Çünkü Nasip’in aşık olduğu kız otel sahibinin kızı Asya’dır. Ve Nasip’in Asya’yla evlenebilmesi için paraya ihtiyacı vardır. Bu sebeple Kasap Tarcan’ın kapısını çalan Nasip, işleri eline yüzüne bulaştırır. Arkadaşlarını Kasap’ın gazabından kurtarmak isteyen Sülo ve Çeto da kendilerini bir anda bu ateş çemberinin içerisinde bulurlar. En sonunda bu üçlü çareyi çalıştıkları oteli soymakta bulur. Soygun planına Asya’nın da dahil olması işleri daha karıştıracaktır.

Başrollerinde komedi filmlerinin ve dizilerinin aranan yüzü olan Şafak Sezer’in yanı sıra , Çetin Altay ve Umut Oğuz’un da bulunduğu “Bana Bir Soygun Yaz 2 ” filmi komedi filmlerini özleyenler için çok güçlü bir alternatif. Denizli Cinemaximum (Denizli Sanat Merkezi)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.