enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
29°C
Denizli
29°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
31°C

Cinemaximum’da Vizyondaki Filmler (Denizli Sanat Merkezi) | 5-11 Ekim 2018

Denizli’de bu hafta vizyonda hangi filmler var? Denizli Sanat Merkezi’nde vizyonda olan ve bu hafta vizyona giren filmlerin hepsi bu listede…

Cinemaximum’da Vizyondaki Filmler (Denizli Sanat Merkezi) | 5-11 Ekim 2018
05.10.2018
A+
A-

Haftanın Film Önerisi: Venom: Zehirli Öfke

Forum Çamlık’ta Vizyondaki Filmler | 5-11 Ekim 2018

Beyaz Sahne Sinemaları’nda Vizyondaki Filmler | 5-11 Ekim 2018

Babamın Ceketi

Yönetmen: Müfit Can Saçıntı
Oyuncular: Mert Turak, Elif Nur Kerkük, Erkan Can, Müfit Can Saçıntı, Ayşen Gruda

Vizyon Tarihi: 05.10.2018
Süre: 99 Dakika
Tür: Komedi
Özet  Babamın Ceketi, evlenebilmek için iş bulmaya çalışan bir gencin hikayesini anlatıyor. Bir süredir birlikte olan Ferhat ve Aslıhan ilişkilerini evlilikle taçlandırmak istemektedir. Fakat Ferhat’ın işsiz olması evlenmeleri önünde büyük bir engeldir. Bu sırada Aslıhan’ın babasının kalp krizi geçirmesi durumu daha da çıkmaza sokar. Aslıhan’ın babası yaşadığı sağlık sorunu sonrası kızına evlenmesi için baskı yapmaya başlar. Babası ölmeden önce kızının mürüvvetini görmek istemektedir. Fakat bunun için Ferhat’ın iş ve düğün için para bulması gerekir. Bu süreçte Ferhat’ın en büyük destekçilerinden biri de babası İbrahim’dir. Oğlunu okutarak en iyi babalığı yaptığını düşünen İbrahim şimdi de ona iş aramaya başlar. Mahalleden arkadaşı Penguen Ersin’in de yardımıyla iş aramaya başlayan Ferhat kendisini türlü maceraların içerisinde bulur.

İstanbul Muhafızları: Ab-ı Hayat Çeşmesi

Yönetmen: Çağrı Cem Bayraklı
Oyuncular: Lemi Filozof, Ali Uyandıran, Gözde Mukavelat, Suna Selen, Funda Güray

Vizyon Tarihi: 05.10.2018
Süre: 90 Dakika
Tür: Aile
Özet  Hikaye günümüzde geçmektedir. Ab-ı Hayat çeşmesine ulaşmaya çalışan iki fedainin yolu İstanbul Muhafızları çizgi dizisinin senaristi Aslı ile kesişir. Aslı’nın patronu Ayşen, Aslı’dan Gümüşçüler Çarşısı’nı tanıtan bir bölüm yazmasını ister. Rivayete göre İstanbul’un altındaki saklı kalmış hazinenin sırrı gümüş ustalarına emanettir. Bu sırrın son koruyucusu ise Veli Dede’dir. Fakat bilinmeyen şey, bu hazinenin altın, elmas veya yakut değil, içenleri hastalıktan ve yaşlılıktan uzak tutan “hayat suyu” olmasıdır. Aslı büyük bir maceranın içine girer ve tabii İstanbul Muhafızları da.

Johnny English Tekrar İş Başında

Yönetmen: David Kerr
Oyuncular: Olga Kurylenko, Emma Thompson, Rowan Atkinson
Vizyon Tarihi: 05.10.2018
Süre: 88 Dakika
Tür: Macera

Özet  Rowan Atkinson, çok sevilen tesadüfi gizli ajan rolüne tekrar dönüyor. Yeni macera, bir siber saldırının, Britanya’daki tüm aktif gizli ajanların kimliklerini ortaya çıkarması ve Johnny English’in gizli servisin son umudu olarak görev almasıyla başlıyor. Emeklilikten geri çağrılan English, baş hacker’ı bulma göreviyle aksiyona balıklama dalıyor. Çok az yeteneğe ve analog yöntemlere sahip olan Johnny English’in görevi başarıyla tamamlaması için modern teknolojinin zorluklarının üstesinden gelmesi gerekiyor.

Venom: Zehirli Öfke

Yönetmen: Ruben Fleischer
Oyuncular: Woody Harrelson, Michelle Williams, Tom Hardy

Vizyon Tarihi: 05.10.2018
Süre: 112 Dakika
Tür: Aksiyon

Özet  Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşarken, Eddie, sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen uzaylı bir organizmanın firma tarafından keşfedildiğini ve insan deneklerle birleştirilmeye çalışıldığını öğrenir. Ancak araştırmasında fazla ilerleyen Eddie, Venom adı verilen bu organizmanın sıradaki taşıyıcısı olur. Bir yandan vücudunu ve zihnini kontrol altına alan organizmayla mücadele eden Eddie, bir yandan da firma sahibinin kendisini öldürmesi için gönderdiği kişilerden kaçmalıdır…

Göktaşı

 

Yönetmen: Caner Erzincan
Oyuncular: Ceyhun Fersoy, Tuna Orhan, Şafak Sezer, Bülent Çolak, Ayhan Taş

Vizyon Tarihi: 28.09.2018
Süre: 103 Dakika
Tür: Komedi

Özet  Düşen göktaşıları incelemek için köye akın eden Amerikalı, Alman ve Rus ajanlar, köylülerin topladıkları göktaşı parçalarını ciddi ücretler ödeyerek satın almaya başlar. Muhtar İsmet (Şafak Sezer) ise çeşitli oyunlarla köylülerin sattığı taşlardan bağış toplamaya çalışır. İsmet’in oğlu yerel şarkıcı Bahadır ise ünlü bir şarkıcı olma hayalleri kurarken, köye haber yapmaya gelen muhabir Ceylan’a tutulur. Köylüler taşları yüksek fiyata satmaya çalışırken bir yandan yabancı ajanlarla diğer yandan Muhtar İsmet’in türlü numaralarıyla uğraşırlar. Sakin ve kendi halinde bir Trakya köyü olan Günebakan, o güne kadar hiç duyulmamış, görülmemiş bir curcunaya sahne olur.

Küçük Ayak

Yönetmen: Karey Kirkpatrick, Jason Reisig

Vizyon Tarihi: 28.09.2018
Süre: 97 Dakika
Tür: Animasyon

Özet  Parlak genç Yeti, varolmadığına inandığı bir şey, yani bir ‘insan’ bulduğunda “Küçük Ayak”, Kocaayak efsanesini tepetaklak ediyor. Bu “Küçük Ayak” haberi küçük yeti topluluğunu, kendi karlı köylerinden başka bir hayatın olup olmadığını araştırmak için eğlenceli, cümbüşlü bir keşfe çıkartacaktır.

Bırakma Beni

Yönetmen: Aida Begic
Oyuncular: Ahmad Husrom, Motaz Faez Basha, Isa Demlakhi

Vizyon Tarihi: 21.09.2018
Süre: 97 Dakika
Tür: Dram

Özet  İsa annesinin ölümünün ardından Şanlıurfa’da Suriyeli çocukların kaldığı bir yetimhaneye gönderilir. Burada Ahmet ve Motaz’la tanışır. Ahmed Suriye’de kaybolan babasına tekrar kavuşacağı ümidi ile yaşamaktadır. Motaz ise yeniden evlenen annesi tarafından yetimhaneye bırakılmıştır. Farklı karakterde olan İsa, Ahmet ve Motaz’ın tek amacı vardır; o da yetimhaneden çıkıp yeni bir hayat kurmak.

Bücür

Yönetmen: Umut Kırca
Oyuncular: Durul Bazan, Seçkin Özdemir, Berat Efe Parlar, Seren Şirince, Taner Barlas

Vizyon Tarihi: 21.09.2018
Süre: 93 Dakika
Tür: Komedi

Özet  Ultra zeki bir çocuk olan Umut, onuncu yaş gününden önce annesini bulmaya karar vermiştir. Yoğun bilgisayar becerileri sayesinde annesinin izine rastlar ve İstanbul’a gitmenin bir yolunu bulur. Annesini ararken tuhaf bir tesadüf eseri rastladığı Özge ile başlarını büyük bir belaya sokarlar. Kendini nefes nefese bir koşturmacanın içinde bulan Umut, hem annesinin izini sürmeye, hem de Özge Abla ile peşlerine düşen adamları atlatmaya çalışacak.

Dehşetin Yüzü

Yönetmen: Corin Hardy
Oyuncular: Taissa Farmiga, Jonny Coyne, Bonnie Aarons

Vizyon Tarihi: 21.09.2018
Süre: 96 Dakika
Tür: Korku

Özet  Romanya’da şehirden uzak bir manastırda yaşamını sürdüren genç bir rahibe intihar eder, büyülü geçmişi olan bir rahip ve bir acemi, son sözlerinin söylemeden önce olayı araştırmak üzere Vatikan tarafından gönderilirler. Birlikte bu kutsal olmayan sır perdesini kaldırırlar. Sadece kendi hayatlarını değil, inançlarını ve ruhlarını da riske atarak, Korku Seansı’nda ilk defa seyircileri kötü kalpli bir güçle yüzleştiren, yine aynı şeytani form ile yaşam ve şeytani güçler arasında bir manastırda korkunç bir savaş ile karşı karşıya getiriyor.

Route Ekim ayı konserlerini görmek için tıklayın…

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.