enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1331
EURO
38,0950
ALTIN
2.900,44
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

Denizli’nin Etkinlik Takvimi

Denizli’nin Etkinlik Takvimi
A+
A-

Sahne Sanatlarının ustaları Denizlili vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.Önümüzdeki 30 günde Denizli’de sahne alacak sanatçılar ve etkinlikleri siz değerli okuyucularımız için derledik.

[box type=”shadow” ]

[highlight]Erol Evgin[/highlight]

Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin, 19 Temmuz’da Denizli Açıkhava sahnesinde müzikseverlerle buluşacak.

Biletler 112 , 89,50 ve 67,25 TL’den satışa sunuldu

 

 

 

[/box]

[box type=”shadow” ]

[highlight]Ölü’n Bizi Ayırana Dek[/highlight]

Hakan Yılmaz’ın yönettiği Ölü’n Bizi Ayırana Dek 24 Temmuz’da Denizli Açıkhava Tiyatrosu’nda…

Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu, yıllar sonra konsepti PuCCa’ya, senaryosu “Bir Kadın Bir Erkek” dizisi senaristlerinden Murat Dişli, Alper Atalan ve Zeki Enes Akkan’a ait olan tiyatro oyununda buluşuyor. İki başarılı oyuncu, Gergedan Yapım tarafından sahneye konulan “Ölü’n Bizi Ayırana Dek” adlı oyunla tiyatroseverlerin karşısına çıkacak. Biletler 89.50, 79.50, 67.50, 56 ve 45 TL’den satışa sunuldu.

[/box]

[box type=”shadow” ]

[highlight]Sivrisinek Dedin de Aklıma Geldi[/highlight]

Sunay Akın ve Nihat Sırdar, “Sivrisinek Dedin de Aklıma Geldi” isimli gösterileri ile 26 Temmuz’da Denizli Açıkhava sahnesinde sevenleriyle buluşuyor.

Sevilen ikili, tarihten ve günümüzden derledikleri ilginç olayları mizahi bir dille izleyicilere anlatırken, Türkiye radyolarının konuşan tek hayvanı “sivrisinek” araya giriyor ve onlara eşlik ediyor. Biletler 70, 60 ve 50 TL’den satışa sunuldu.

[/box]

[box type=”shadow” ]

[highlight]Bütün Çılgınlar Sever Beni[/highlight]

Oyunda insan ilişkilerini basit ama çarpıcı bir dille anlatan “Bütün Çılgınlar Sever Beni”, 31 Temmuz’da Denizli Açık Hava sahnesinde…

Biletler 78.50 ve 68.50 TL’den satışa sunuldu.

 

 

 

[/box]

[box type=”shadow” ]

[highlight]Ferhangi Şeyler 30 Yaşında[/highlight]

Ferhan Şensoy, tek kişilik gösterisi Ferhangi Şeyler 30 Yaşında ile sahne almaya devam ediyor.

Ferhan Şensoy’un 7 Mart 1987’den beri aralıksız oynadığı tek kişilik gösterisi, gündelik herhangi olayların Ferhanca bir mizah penceresinden değerlendirilmesidir.Biletler 67.50 TL’den satışa sunuldu.

 

 

[/box]

[box type=”shadow” ]

[highlight]Tamamla Bizi Ey Aşk[/highlight]

Ali Poyrazoğlu + Yeşil Kabare Sunar: “Tamamla Bizi Ey Aşk” oyunu tiyatroseverlerle buluşuyor. “Tamamla Bizi Ey Aşk” 1 Ağustos günü Denizli Açık Hava Tiyatrosu’nda sahnelenecek.

Ali Poyrazoğlu’nun aynı adlı kitabından yola çıkarak yazdığı “Tamamla Bizi Ey Aşk” interaktif bir güldürü. Tökezlemiş gönül ilişkilerinin, düzeltilip yerli yerine oturtulmasının yöntemleri üstüne müthiş bir güldürü. Biletler 67 ve 56 TL’den satışa sunuldu.

[/box]

[box type=”shadow” ]

[highlight]Bir Delinin Hatıra Defteri[/highlight]

Ülkemizde oynanan ilk tek kişilik oyun olan Bir Delinin Hatıra Defteri’ni Genco Erkal 50 yıl sonra yeniden yorumluyor. Erdal Beşikçioğlu bu oyunla sanatseverlerle buluşuyor. 14 Ağustos günü Denizli Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelenecek.

Nikolay Gogol’un en sevilen öykülerinden olan bir Delinin Hatıra Defteri 1965 yılında sahneye uyarlanmış ve ülkemizde ilk tek kişilik oyun olarak Genco Erkal tarafından Ankara Sanat Tiyatrosu’nda oynanmıştı. Yıllar boyunca sanatçı aynı eseri üç kez, üç değişik yorumla sahneledi. Şimdiki yapım oyunun 50. yıl kutlaması olarak gündeme geliyor. Gogol’un toplumsal kara mizah başyapıtı bir kez daha güldürürken içimizi acıtacak.Biletler 78.50 ve 68.50 TL’den satışa sunuldu.

[/box]

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.