enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1239
EURO
38,1667
ALTIN
2.914,58
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

1300 metrede mutluluğa ‘’EVET’’ dedi

Geçtiğimiz hafta sonu Yeni Olay Gazetesi muhabirlerinden Fatih İlhan sürpriz bir evlilik teklifine imza attı.

1300 metrede mutluluğa ‘’EVET’’ dedi
13.01.2020
A+
A-

GENÇ ÇİFTLER İLK ADIMLARINI ATTILAR

Denizli’nin Beyaz Cenneti olarak bilinen Pamukkale’de, sıcak hava balon turuna katılan Fatih İlhan ve Arzu Altınkaya çiftinin mutlulukları görülmeye değerdi. Sabahın erken saatlerinde yolan çıkan genç aşıkların saat 08.20’de gökyüzüne doğru yolculukları başladı. Pamukkale’nin eşsiz manzarasıyla beraber, gün doğumunu izleyen çift unutulmaz anlar yaşadı. Kendisi için planlanan evlilik teklifinden haberi olmayan Arzu Altınkaya, balonun zirveye ulaştığı 1300 metrede büyük bir şok yaşadı. Cebinden yüzüğü çıkaran İlhan ‘’Her sabah gözümü açtığımda seni görmek istiyorum, hayatımın sonuna kadar seninle yaşlanmak istiyorum, Ben buna hazırım sende buna hazırsan BENİMLE EVLENİR MİSİN? ‘’ diyerek evlilik teklifini yaptı. Yüksek bir sesle EVET diye bağıran Arzu Altınkaya’nın mutluluğu görülmeye değerdi. Konfetiler ve alkışlar eşliğinde birbirine sarılan çifti, Balon turundaki tüm turistlerde tebrik etmeyi unutmadı.

SÜRPRİZLER AŞAĞIDA DA DEVAM ETTİ

1 saatlik balon turunun ardından, yeryüzüne inen genç çifti arkadaşları karşıladı. Meşaleler ve konfetiler eşliğinde görsel şova dönüşen ortam Pamukkale’yi de renklendirdi. Aldığı evlilik teklifi karşısında çok şaşırdığı belirten Arzu Altınkaya “ Evlilik teklifini bekliyordum ama böyle bir şey olacağını hiç düşünmemiştim. 1300 metreye çıkmak apayrı bir sevinçken bir de üstüne bu sürpriz bugünü ölümsüzleştirdi. Umarım her anımız böyle mutlu olur” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.