enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1596
EURO
38,0176
ALTIN
2.884,57
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, parti örgütüyle buluştu

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba parti örgütü ile bir araya geldi. Kongre gündeminin değerlendirildiği toplantıda Akbaba, ‘birlikte başaracağız’ mesajı verdi. CHP İl kongresi hakkında yer, zaman ve divan başkanı kararı ilerleyen günlerde açıklanacak.

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, parti örgütüyle buluştu
22.01.2020
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, Parti örgütü ile toplantı yaptı. Toplantıya İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Örgütü Başkanı Melek Kodal Akdemir, İl Gençlik Örgütü Başkanı Tugay Odabaşıoğlu, İl Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı Esat Öğün ve yönetim kurulu üyeleri ile Büyükşehir Meclis Grup Başkanvekili Erhan Türkmenoğlu katıldı.  

İlçe kongreleri sürecinin değerlendirildiği, Kadın ve Gençlik Örgütü kongrelerinin tarihlerinin somutlaştığı, İl Kongresi’nin yeri, tarihi ve divan başkanı olarak kimin davet edilebileceğinin konuşulduğu toplantıda başkanlar ve yönetim kurulu üyeleri fikirlerini, önerilerini, temenni ve 2020’den beklentilerini dile getirdiler.CHP İl kongresi hakkında yer, zaman ve divan başkanı kararı genel merkez ile yapılacak görüşmenin ardından ilerleyen günlerde açıklanacak.

Mahir Akbaba, “Biz büyük bir aileyiz ve bu yolun sonunda daha da büyüyerek, güçlenerek gençlerimizle, kadınlarımızla, tecrübeli büyüklerimizle hep birlikte iktidara varacağız. İktidar yürüyüşümüzde emin adımlarla ilerlerken, kazanan birlikteliğimiz olacak, kazanan Cumhuriyetimiz, Halkımız, Partimiz, Türkiye’miz olacak. Her şey çok güzel olacak, Mart’ın sonu yine bahar olacak. Emek en yüce değerdir, bu değere sahip çıkmak da bizim görevimiz. Her zaman halkımız ile birlikte olacağız, birlikte başaracağız.Yapacak daha çok işimiz var, her şey Denizli için” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.