enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1456
EURO
37,9864
ALTIN
2.894,34
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

DENİB 3 personel alacak, İşte şartlar…

Denizli İhracatçılar Birliği(DENİB) Genel Sekreterliği’ne Daimi Hizmet Sözleşmeli Uzman Yardımcısı(1kişi), İdari Memur (1kişi), Şoför (1 kişi) kadrosuna atanmak üzere sınavla 3 (üç) personel alınacak. İşte başvurunun detayları…

DENİB 3 personel alacak, İşte şartlar…
27.08.2019
A+
A-

DENİB Genel Sekreterliği’ne Daimi Hizmet Sözleşmeli Uzman Yardımcısı(1kişi), İdari Memur (1kişi), Şoför (1 kişi) kadrosuna atanmak üzere 3 personel alınacağını duyurdu.

Yapılacak alımda,

Uzman Yardımcısı için : Üniversitelerin dört (4) yıllık Fakültelerinin aşağıda yer alan Tablo’da belirtilen bölümlerinden mezun olmak veya yüksekokul mezunu olmak kaydıyla tabloda belirtilen alanlardan en az birinde yüksek lisans derecesi olmak. Uzman Yardımcısı kadrosuna başvurmak için 2018-2019 yıllarına ait Yabancı Dil Sınavlarından (İngilizce) (YDS/e- YDS) en az 70 puan ve uluslararası kabul gören dil sınavlarından ÖSYM tarafından yayımlanan Yabancı Dil Eşdeğerlik Tablosuna göre 70 puana karşılık gelen asgari puanı almış olmak.

İdari Memur Kadrosu için : Üniversitelerin dört (4) yıllık Fakültelerinin aşağıda yer alan Tablo’da belirtilen bölümlerinden mezun olmak.

Şoför Kadrosu için Lise mezunu olmak. En az 5 yıllık sürücü belgesine sahip olmak ve aktif olarak araç kullanıyor olmak. (İleri sürüş teknikleri tercih sebebidir) şartları aranıyor.

İSTENEN ŞARTLAR

Belirtilen özellikler dışında adaylardan istenen şartlar ise;Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Askerlik görevini yapmış veya erteletmiş veya bu görevden muaf olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak,01.01.2019 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak,Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Temiz sicil, Görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir özrü bulunmamak,TİM ve İhracatçı Birliklerinden veya daha önce çalıştıkları iş yerlerinden 22/5/2003 tarihli ve 4857 sayılı İş Kanununun 25 inci maddesinin birinci fıkrasının (2) numaralı bendinde belirtilen nedenlerle sözleşmesi feshedilmiş olmamak.

EĞİTİM ŞARTLARI

Uzman Yardımcısı için Temmuz 2018 ve/veya Temmuz 2019 dönemi Kamu Personel Seçme Sınavlarından (KPSS) aşağıda yer alan Tablo’da belirtilen puan türlerinden en az 70 puan ve yukarı almış olmak.İdari Memur kadrosu için Temmuz 2018 ve/veya Temmuz 2019 dönemi Kamu Personel Seçme Sınavlarından (KPSS) aşağıda yer alan Tablo’da belirtilen puan türlerinden en az 70 puan ve yukarı almış olmak.Şoför kadrosu için Ekim 2018 dönemi Kamu Personel Seçme Sınavlarından (KPSS) aşağıda yer alan Tablo’da belirtilen puan türlerinden en az 70 puan ve yukarı almış olmak.Başvurular, istenilen KPSS puan türüne göre ayrı ayrı en yüksek puandan başlamak üzere puan sırasına konulacak. İlgili unvan için on (10) adaydan az olmamak üzere belirtilen kontenjanın dört (4) katı kadar aday sınava çağrılacak. Adaylar üreci devam eden sınavlardan sadece birine başvurabilecek.Daha önce TİM veya Birlik sınavlarında 2 defa elenen adaylar sınava katılamayacak.

İstenilen Belgeler

1-Genel sekreterlikten talep edilecek iş talep formu.iş talep formu. Lütfen Tıklayınız!
2-T.C. Kimlik numarası yazılı beyanı (Nüfus Cüzdan fotokopisi üzerine “doğruluğunu beyan ederim” İbaresinin yazılarak imzalanması)
3-İki adet vesikalık fotoğraf,
4-Öğrenim Diploması veya mezuniyet belgesinin (yurt dışındaki üniversitelerden mezun olan adaylar için denklik belgesi ile birlikte) fotokopisi
5-KPSS Sonuç Belgesi Fotokopisi
6-YDS Sonuç Belgesi Fotokopisi
7-Sürücü Belgesi (Şoför kadrosu)
8-Güncel Özgeçmiş (CV)

26 EYLÜL’DE AÇIKLANACAK

Başvurular Denizli İhracatçılar Birliği adresine en geç 23 Eylül 2019 saat 17.00’a kadar şahsen veya posta ile yapılacak.Sınava kabul edilecek adayların listesi, sınav tarihi ve yeri 26 Eylül 2019 tarihinde Genel Sekreterlik internet adresinden duyurulacak.Sözlü sınavda başarılı sayılabilmek için her bir üyeden 100 puan üzerinden en az 50 puan almak kaydıyla ortalama en az 70 puan almak gerekiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.