enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
29°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Denizli SMMMO’da Yeni Başkan Adnan Selçuk

Denizli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nda 23. Olağan Genel Kurul sonucu belirlenen yeni yönetimde başkan belli oldu.Hiçbir grup tek başına hizmet etme sayısına ulaşamadığı seçimde yönetim kurulunda toplam 4 üyesi bulunan Birlik Dayanışma Grubu(2), Meslekte Birlik Grubu(1) ve Meslekte Erdem Grubu’nun(1) ortak adayı Adnan Selçuk yeni başkan oldu.

Denizli SMMMO’da Yeni Başkan Adnan Selçuk
31.05.2019
A+
A-

Denizli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nda 23. Olağan Genel Kurul 25-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleşti 1238 üyeli odanın genel kuruluna 400 kişi katıldı. Ardından Pazar günü gerçekleştirilen seçimlerde de altı grup yarışmış 977 üyenin katılımıyla seçim tamamlandı. Bağımsız meslek grubu 361 oy , Birlik dayanışma grubu 212 oy, meslekte birlik grubu 133 oy, Meslekte Erdem grubu 112 oy, değişim grubu 101 oy ve mesleki çalışma grubu 58 oy aldı.

Hiçbir grup tek başına hizmet etme sayısına ulaşamaması nedeniyle yönetim kurulu şu şekilde oluşmuştu;

BAĞIMSIZ MESLEK GRUBU:1-ALİ OSMAN HORZUM 2-MUSTAFA ÇAKMAK 3-NURİ KARAKUŞ

BİRLİK DAYANIŞMA GRUBU:1-ADNAN SELÇUK 2-MEHMET SARIGÖL

MESLEKTE BİRLİK GRUBU:1-HÜSEYİN BAYRAMOĞLU

MESLEKTE ERDEM GRUBU:1-HAKAN CENGİZ

ADNAN SELÇUK YENİ BAŞKAN

Oluşturulan yönetim kurulunda toplam 4 üyesi bulunan Birlik Dayanışma Grubu, Meslekte Birlik Grubu ve Meslekte Erdem Grubu ittifak sağladı. Bu ittifakın sonucunda seçimi 2. sırada bitiren Birlik ve Dayanışma Grubu’ndan Adnan Selçuk Denizli SMMMO’nun yeni başkanı oldu. Bağımsız Meslek Grubu’nda ise seçimi ilk sırada bitirilmesine rağmen başkan adayı Ali Osman Horzum sonuca ulaşamadı.

Denizli SMMMO’nun yeni Başkanı Adnan Selçuk seçimin ardından şu ifadeleri kullandıMali müşavirler odalarımızda uygulanan sistemin getirdiği olumsuzluğu önümüzdeki yeni dönemde sorumluluk anlayışı farklı görüş öneri değerlendirme ve zenginlik olarak algılamaya çalışıp Gücümüzü meslektaşlarımızı hizmete yöneltmek üzere Birlik Dayanışma Grubu, Meslekte Birlik Grubu, Meslekte Erdem Grubu olarak bir araya gelerek bir irade ortaya koyduk. Genel kurulumuzdan üyemizden aldığımız mesaj çok net. Bizler seçime katılan %50’ye yakın meslektaşlarımızın teveccühü almış olan gruplar olarak bizden beklendiği gibi üyelerimizle mesleğimizle ilimize hizmet etmek üzere dayanışma, sorumluluk ve özveri ile bir araya geldik. Gelecek dönemle ilgili odamızı meslektaşlarımıza hizmet edecek nitelikli bir yapıyı oluşturduk”dedi.

Denizli SMMMO’nun Yönetim Görevlendirmesi Şu Şekilde;

Başkan Adnan Selçuk Birlik Dayanışma Grubu,

Başkan Yardımcısı Hüseyin Bayramoğlu Meslekte Birlik Grubu,

Oda Sekreteri Mehmet Sarıgöl Birlik Dayanışma Grubu,

Oda Saymanı Hakan Cengiz Meslekte Erdem Grubu

Başkan Selçuk konuşmasını,”Nitelikli hizmet etme iradesi ile ortaya çıkan yeni dönemde farklı gruplar arası ilişkilerde anlamsız çekişmelerin ve tartışmalar yapmak yerine yönetim olarak meslektaşlarımızın yaşadığı sorunların çözümünde ortak bir güç birliği hedefleyen bir yaklaşım sergileyeceğiz. Grup değil biz anlayışıyla tüm meslektaşlarımızı kucaklamak algısıyla bir irade ortaya koyduk. Bu anlamda bir sorumluluğu üstlenen başta tüm ekip arkadaşlarıma bu grupların önceki dönemlerinde görev üstlenmiş değerli yöneticilerine sorumluluk üstlenmiş tüm meslektaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Genel kuruldan aldığımız güç, yetki , sizlerin desteği ve tercihi doğrultusunda oluşan yeni bir kadro ve yeni bir anlayışla faaliyet dönemine bir an önce başlamak istiyoruz. Demokratik katılımcılık anlayışı içerisinde meslektaşlarımızın tüm süreçlerde yer alabileceği hizmet anlayışı için yola çıktık. Sorunlarınızın çokluğunu biliyoruz meslektaşlarımızın aidatlar ile ilgili yürüttüğümüz faaliyetlerimizde mali kaynakların kullanımında ve tüm çalışmalarımızda azami özen ve şeffaflık içinde olacağımızın da bilinmesini istiyoruz. Mesleğimizin en önemli sorunlarından biri olan bir yandan tahsilat, haksız rekabet, angaryalarla mücadelemiz sürecek bir yandan da yeni hakların takipçisi olacağız”şeklinde noktaladı.

Haber:ORAL CAN TATAR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.