enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5589
EURO
34,6816
ALTIN
2.415,72
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
31°C

Depremzedeler için battaniye örüyorlar

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Denizli Sığınmacılar ve Göçmenler Dayanışma Derneği, Elazığ ve Malatya’daki depremzedelere göndermek üzere battaniye örüyor.

Depremzedeler için battaniye örüyorlar
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Denizli Sığınmacılar ve Göçmenler Dayanışma Derneği, Elazığ ve Malatya’daki depremzedelere destek olmak için bir araya geldi. Kent Konseyi’nde düzenlenen destek programına Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Denizli Sığınmacı ve Göçmenler Dayanışma Derneği Merkez Yöneticisi Mustafa Belger ve kadınlar katıldı. Programda Elazığ’da meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlara destek olmak için başlatılan kampanya kapsamında kadınlar Denizlispor’un renklerini de taşıyan yeşil-siyah renginde battaniye örmeye başladılar. Battaniyeler tamamlandığında Elazığ ve Malatya’da depremden etkilenen vatandaşlara gönderilecek. 

El emeği göz nuru

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Otaklı, Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin ve Denizli Sığınmacı ve Göçmenler Dayanışma Derneği’nin güzel bir farkındalık oluşturmak için bir araya geldiğini belirterek, kadınların Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremden dolayı zarar gören vatandaşlara yardım eli uzatmak istediğini anlattı. El emeği göz nuru battaniyelerin örülmeye başlandığını, tamamlandığında ise Elazığ ve Malatya’daki depremzedelere ulaştırılacağını kaydeden Otaklı, “Hanım kardeşlerimiz depremde zarar gören vatandaşlarımızın yanında olabilmek için böyle bir işe imza attı. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.