enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1136
EURO
38,1572
ALTIN
2.921,18
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
34°C
Cuma Açık
35°C
Cumartesi Açık
35°C

Erol Kes, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na adaylığını açıkladı

Denizli’nin deneyimli gazetecilerinden Erol Kes, 1 Şubat’ta gerçekleştirilecek Denizli Gazeteciler Cemiyeti seçimlerinde başka adayı olduğunu açıkladı.

Erol Kes, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na adaylığını açıkladı
13.01.2020
A+
A-

Denizli Gazeteciler Cemiyeti(DGC) 1 Şubat Cumartesi günü Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda yeni yönetimini belirleyecek. Son Nokta Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Erol Kes bugün düzenlediği basın toplantısı ile seçimlerde başkan adayı olduğunu açıkladı.

Basın toplantısında adaylığını açıklayarak destek isteyen sokaktaki arkadaşlarımın temsilcisi, gazetecilerin temsilcisi olarak görev aday olduğunu söylen Kes,”Gazetecilik mesleği gönül işi, parayla pulla yapılacak bir iş değil, gece gündüz ve 24 saat hizmet edilen bir meslek.Bugün burada hizmete talip olduğum için aday oldum. Bir gazeteci arkadaşımın dişi ağrırsa bir gazeteci arkadaşımın başı ağrırsa oradayım. Bugüne kadar herkese nasıl yaklaştık, herkese nasıl samimi davrandık ise bundan sonrada aynı duygularla çalışacağız. Burası sadece benim yerim değil, yönetim olarak bizim değil, hepimizin yeri. Biz size destek hizmet vermek, sizin için gerektiğinde kavga etmek mücadele etmek için buradayız. İşyerinde gazetecilik onuruna yakışmayan hareket varsa, patron varsa, gazeteci arkadaşıma farklı sıkıntılar yaşatan kurum kuruluş varsa onun mücadelesini vereceğiz. Haber almak için engel varsa yasa ve yönetmelik dışına çıkanın karşısında duracağız”dedi.

1 Şubat Cumartesi günü Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek çoğunluk sağlanamazsa 8 Şubat 2020 Cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılacak olan DGC seçimlerinde mevcut Başkan Osman Nuri Boyacı aday olmayacağını açıklamıştı. Diğer adaylar ise Nadir Güleç, Muhammet Karaçay ve Engin Ünal. DGC’nin mevcut 243 üyesi bulunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.