enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0985
EURO
38,1841
ALTIN
2.916,82
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
34°C
Cuma Açık
35°C
Cumartesi Açık
35°C

“ESAS OLAN, ESER BIRAKMAKTIR”

“ESAS OLAN, ESER BIRAKMAKTIR”
A+
A-

     ‪Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve Tavas Belediyesi Meclis üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek, ilçede yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. Tavas için hep birlikte çalıştıklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Esas olan eser bırakmaktır” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve Tavas Belediyesi Meclis üyelerini kabul etti. Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, burada yaptığı konuşmada Tavas’ta yapımı tamamlanan ve sürdürülen yatırımlar için teşekkür ziyaretinde bulunduklarını kaydetti. Akyol, “Tavas’ta hizmet yağmuru devam ediyor. Önümüzdeki süreçte de aynı güzelliklerin devam edeceğine inanıyorum. Yüreğinize, eline sağlık, Allah razı olsun” dedi.

 

Tavas Belediyesi ve Büyükşehir el ele

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Büyükşehir statüsüne geçildiğinden bu yana kentteki tüm ilçe ve mahallelerin hizmet alanına girdiğini belirterek, “Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Tavas Belediyesi el ele vererek, ilçemizin ihtiyaçlarını giderme konusunda gayret ediyor. Esas olan, eser bırakmaktır, milletin sıkıntısını giderip, taleplerini karşılamaktır. Bizim şiarımız budur. Allah’ım hepimizin yolunu açık etsin. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Başkan Zolan’a tablo

 

Konuşmaların ardından Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Başkan Osman Zolan’a Tavas’a ve Denizli’ye yaptığı hizmetlerin şükran nişanesi olarak, ilçede çıkan kalsit ve olivin taşlarıyla Bismillahirrahmanirrahim yazılı bir tablo hediye etti.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.