enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2527
EURO
36,9972
ALTIN
3.026,84
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
23°C
Denizli
23°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
23°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Açık
25°C

Kendisini Polis Olarak Tanıtan Dolandırıcı Yakalandı

Kendisini Polis Olarak Tanıtan Dolandırıcı Yakalandı
11.09.2018
A+
A-

Denizli’de kendisini polis ve savcı olarak tanıtan dolandırıcı polisin yaptığı operasyonla gözaltına alınarak tutuklandı.

Denizli’nin Yenişehir Mahallesinde kendisini polis ve savcı olarak tanıtan şüpheli, gerçek polisler tarafından yapılan operasyonla yakalandı. Vatandaşları telefon ile arayarak kimlik bilgilerinin çeşitli terör örgütlerinin eline geçtiğini, kuyumcu soygunu yapıldığını öne sürerek evde bulunan ziynet eşyalarını belirttikleri yere bırakması yöntemiyle insanları dolandırdığı öğrenildi.

Şüpheli şahıs (3) adet burma bilezik , (2) adet hediyelik bilezik, (1)çift küpe, (1) adet yüzük, (2) adet yarım altın, (10) adet cumhuriyet altını, (30) adet hediyelik altın, (1) adet tam altın, 30 Dolar, 30 Euro ve 10.800 TL para ile birlikte bir şüpheli şahıs Urfa ili Akçakale İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileriyle yapılan ortak çalışma sonucu 6 Eylül Perşembe günü yakalandı.

Adli merciilere sevk edilen şahıs 7 Eylül Cuma günü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polis vatandaşları dolandırıcılara karşı kanmamaları konusunda uyardı:

“Polis ve savcı sizleri telefon ile arayarak para ve ziynet eşyası istemez. Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan şahıslara kesinlikle itibar etmeyiniz. Böyle bir durumla karşılaştığınızda 112’yi arayınız.           

Basın ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

DENİZLİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.