enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3119
EURO
35,0521
ALTIN
2.277,29
BIST
8.991,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Mahir Akbaba, kongre öncesi delegelerle buluştu

CHP Denizli İl Başkanı ve başkan adayı Mahir Akbaba, delegelerle bir araya geldi. Akbaba, “41 yaşındayım, henüz iktidar olduğumuzu görmedim. İktidara o kadar yakınız ki elimizi uzatıp tuttuğumuzda iktidar bizim olacak” dedi.

Mahir Akbaba, kongre öncesi delegelerle buluştu
15.02.2020
A+
A-

16 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli 37. Olağan İl Kongresi öncesi mevcut İl Başkanı ve Başkan Adayı Mahir Akbaba, Taç Düğün Salonu’nda düzenlenen toplantı ile delegelerle bir araya geldi.  Yoğun katılımın olduğu toplantıya CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda delege katıldı.

Mahir Akbaba sözlerine“CHP olarak baskı altındayız. Bir adım sağa veya geriye gitmeyeceğimizi herkes bilir” diyerek sözlerine başlayan Başkan Akbaba, “AKP’nin yaşattığı şey kriz değil buhrana dönüştü. Emekliler, öğrenciler ekonomik buhrandan dolayı acı çekiyor. Bakan istediği kadar kriz yok desin. Ben kadının yanıp yanmadığına bakarım. Biz birlik olamaz, bu yürüyüş iktidar yürüyüşü diyemezsek faşist bir yönetimin altında olmaya devam ederiz” diyerek başladı.

“CHP’DE İKTİDA OLUP PARLAMENTER SİSTEME DÖNMEMİZ LAZIM”

Başkan Akbaba sözlerine şu şekilde devam etti: “İktidara o kadar yakınız ki elimizi uzatıp tuttuğumuzda iktidar bizim olacak. 41 yaşındayım henüz iktidar olduğumuzu görmedim. İktidara bu kadar yakınken bunu görmeden gitmek istemiyorum. En tehditkâr rakibimizi sandıkta gerilettik ve rahatsız ettik. Her şey çok güzel olacak dedik ve vatandaş bize el verdi. CHP’de iktidar olup parlamenter sisteme dönmemiz lazım. 

“SIRTIMIZ YERE GELMEZ”

CHP eleştiriyor diye bizi karalıyorlardı. Artık vatandaş CHP’nin doğru söylediğine ve muhalefetine güveniyor. 3 belediyeyi 5’e çıkardık. Belediye başkanlarımız vatandaşların gönlüne girdikçe bizim sırtımız yere gelmez. 

“KALİTE OLARAK CHP’Yİ YERDE GÖSTERMELİYİZ”

CHP İl Yönetim Kurulu olarak bizden 2 talep vardı. iş bulmamız ve eğitime katkı vermemiz isteniyordu. Elimizden geldiğince eğitim desteği verme gayreti içinde olduk. Kendi istekleri için değil, ailesine destek için bu parayı ailesine gönderen öğrenciler biliyorum. Toplumdaki bu durum çok acımasız duruma geldi.  Bu yüzden aynı dili konuşabildiğimiz de vatandaş bizim gönlümüz sizden yana diyecek. Bu şekilde gelişerek bizim Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetmeniz gerekiyor. Kalite olarak CHP’yi yerde göstermeliyiz.

24 komisyon kuracağız ve her ilçeden 1 temsilci ile komisyonların birbirine entegre olmasını istiyoruz. Kişinin eğitim ile ilgili sıkıntılarına, hiçbir boşluk bırakmadan derman olmak istiyoruz.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ GÖSTERECEĞİZ”

İl kongresinin bir an önce tamamlanmasını istiyoruz. Yeni sevilen ilçe yönetimleri ile çalışmak için heyecanıyız. İlçe kongreleri tamamlandı. Hepsi şölen, bayram havasında geçti. Pazar günü de bayram gibi hep beraber orda olacağız. Birlik ve beraberliğimizi göstereceğiz” ifadeleri ile konuşmasını sonlandırdı. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.